keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Donnan rally-tokokisat, ALO99, RTK1, 1.sija

Viimeinen alokasluokan tulos käytiin hakemassa 22.6. PoKS ry:n järjestämistä iltakisoista. Rata vaikutti etukäteen kivalta ja menin aika luottavaisin mielin radalle. Myös Donnan mielentila oli jälleen tosi hyvä ja keskittynyt. Tuomarina toimi Hannele Pirttimaa. Pisteitä saatiin 99/100, saatiin RTK1-koulutustunnus ja nopein suoritusaika johti ensimmäiseen sijaan. Kisat olivat samalla myös PoKSin seuramestaruuskisat, joten oltiin sitten alokasluokan seuramestareitakin. :)

Voittaja ylpeänä poseeraa

 -1 tvä saatiin vasemmasta täyskäännöksestä, mutta en ole aivan varma mistä se tarkalleen ottaen tuli. Tällä kertaa meidän radasta ei ole videotakaan, joten harmillisesti en voi siitäkään tarkistaa. Kokonaisuutena rata oli kuitenkin yksi parhaistamme, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Tuloslapussa tuomarin kommenttina oli "Upea rata!" ja siltä se tuntuikin.

Nyt sitten hyvillä mielin kohti avointa luokkaa! Avoimen luokan liikkeet pitäisi olla jo suhteellisen hanskassa, tosin osana rataa ei niitä vielä olla juurikaan tehty. Treenaillaan kesä ahkerasti ja mahdollisesti käydään jo elokuussa kokeilemassa avointa luokkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti