sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Häiriötreenit uudessa hallissa

Käytiin Aadan kanssa tänään treenaamassa Kontiorannan koirahallilla eräässä omatoimisessa rally-tokoryhmässä. Ei olla koskaan aiemmin tässä hallissa käyty, joten sain tosi hyvän mahdollisuuden treenata Aadalle täysin tuntemattomassa ympäristössä.

Suunnittelin ennalta itselleni tämän treenin teemaksi häiriötreenin. Harjoiteltiin Aadan kanssa katsekontaktia perusasennossa, johon otin mukaan erilaista häiriötä. Aluksi heiluttelin vain käsiäni ja lopulta heiluttelin jo lelua ihan sen naaman vieressä. Otin myös muutaman seuraamisaskeleen niin, että roikotin lelua Aadan vasemmalla puolella. Ekstrahäiriötä saatin vielä kahdesta muusta ryhmäläisestä, jotka treenasivat omien koiriensa kanssa lähettyvillä. Oli kyllä tosi onnistuneet treenit! Aadalla pysyi katsekontakti tosi hyvin ja se oli tosi keskittyneen oloinen. Tästä olin tosi yllättynyt, koska muutama viikko sitten kun teimme samoja harjoituksia rally-tokon valmennusryhmässä, Aada ei millään malttanut pitää katsetta minussa. Minun piti silloin tehdä sen kanssa tosi helppoja harjoituksia. Näköjään se on taas päänsä sisällä asiaa vähän mietiskellyt ja nyt se osasi kaiken sitten erinomaisesti. On se vaan ihmeellisen etevä elukka. :D

Aadalla oli kivaa :)
Eilen illalla pesin koiran, koska se oli niin nuhjuisen oloinen. Halusin kokeilla juuri ostamaani shampoota, joka on tarkoitettu valkoisille koirille. Nyt se on ihanan puhtoinen, turkki suorastaan hohtaa ja on kivan karkea/nyöreillä. :) Yllättävän pieni vaiva tuo koiran peseminen on, voisin ehkä vähän useamminkin sen shampoolla pestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti