perjantai 16. helmikuuta 2018

Ratareeniä

Eilen rally-tokon valmennusryhmässä tehtiin ratatreeniä. Radalla oli 12 kylttiä, joista suurin osa oli alokasluokan kylttejä, mutta myös pari avoimen luokan liikettä.

Aadalla oli tosi hyvä mielentila, se jaksoi radan hyvin ja erityisesti seuraamisessa on tapahtunut hurjasti muutosta! Saatiin kouluttajaltakin kehut siitä. :) Muilta osin jotkut liikkeet olivat paikka paikoin aikamoista koheltamista. Ollaan Aadan kanssa viime aikoina treenailtu vauhdikasta maahanmenoa ja se kyllä näkyi eilen radalla. Aada nimittäin pudottautui oikein taitavan vauhdikkaasti maahan melkein joka kerta kun pysähdyimme, mikä taas ei ollenkaan ole tarkoitus. :D Pitänee yrittää kitkeä se ennen kisoja pois!!

Ollaan saatu nauttia ihanista kevätkeleistä lumikenkäillen <3
Tänään kävin Aadan kanssa hallilla kuvaamassa treenivideoita Sporttirakin tokon valmennuskurssia varten. Eräs aihe johon haluan paneutua kurssin aikana on, yllätysyllätys, seuraaminen! :D Kokosin videopläjäyksen "epäonnistuneimmista kohtauksista". Pakko kyllä hehkuttaa, että oon NIIN fiiliksissä tuosta Aadan mielentilasta (se suorastaan liitää :D) ja se alkaa vihdoinkin selkeästi hiffata seuraamisen idean. Ongelmiksi tällä hetkellä ovat nousseet korkeammassa viretilassa esiintyvät perusasennon prakailu (vinoudet ja liian eteen/varpaille hakeutumisen) ja Aada lähtee herkästi keulimaan tai edistämään. Näitä pitänee vahvistaa nyt matalammassa viretilassa kuntoon.

3 kommenttia:

 1. Varmaan saitkin jo kurssilta vinkkejä, mutta itse kiinnittäisin huomiota palkkauksen suuntaan. :) Ellei nyt sitten sattunut vain tässä videolla olevissa pätkissä olemaan aina eteen tai oikealle, mutta muutoin palkkaat vasemmalle/taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta on kyllä ihanan innokas koira, se piti vielä sanoa! :)

   Poista
  2. Ai kauheeta, minulta on tämä kommentti jäänyt ihan kokonaan välistä! D: Nyt ihan vahingossa huomasin vanhoja tekstejäni selatessa. Silloin tällöin blogger ei aina ilmoita saapuneista kommenteista. Et varmaan tätä enää lue, näin kaksi vuotta myöhemmin. :D Pahoittelut! Mutta kiitos joka tapauksessa kommentista! Ja hyvä huomio tuon palkkauken suunnan suhteen! Muistelen että palkkauksen suunnasta tuli jonkin verran palautetta ja vinkkejä myös kurssilla. Aadalla on tässä videolla aivan ihana asenne seuraamiseen. :)

   Poista