perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kesäkaverimme Rollo

Meidän kesän kokoonpano kasvoi keskiviikkona yhdellä koiralla, kun Rollo saapui meille hoitoon. Rollo tulee siis ilostuttamaan arkeamme ja elävöittämään blogipostauksia koko kesän ajan. :)


Aada on vastaanottanut kesäkamunsa tyypilliseen tapaansa erittäin sydämellisesti, kuten ennalta vähän arvelinkin. Häntä vispaa niin paljon, että ihan pelottaa milloin se irtoaa. Jos pikkutöpö olisi yhtään pidempi, koko koira varmaan lähtisi lentoon. Rollo on myös kova pusumies ja selvästikin tykästynyt uuteen tyttökaveriinsa.


Rollo kotiutui nopeasti ja on tähän mennessä sujahtanut hyvin luontevasti meidän arkeemme. Keskiviikkona koirat vielä leikkivät paljon, mutta ovat nyt jo selvästi rauhoittuneet ja varmasti päivä päivältä rauhoittuvat entisestään. Kyllä ne nyt jo malttavat välillä oma-aloitteisesti asettua omiin oloihinsa. Rollolla ei ole ongelmia rauhoittua paikoilleen, mutta Aada jaksaisi härkätä enemmänkin. Leikkimistä on pitänyt välillä vähän rajoittaa, ettei koko päivä menisi painiessa. Yöt sujuvat koko ajan paremmin, eikä ole monta kertaa tarvinnut komentaa takaisin nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti