lauantai 9. kesäkuuta 2018

Reilu viikko takana kahden koiran arkea ja Aadan ekat juoksut

Arki sujuu Rollon ja Aadan kanssa yhä vaivattomammin. Nyt ne ovat "turtuneet" jo siinä määrin toistensa läsnäoloon, etteivät enää juurikaan leiki. Päivät ja yöt nukutaan rauhassa. Levittelin jo molempien kaikki lelutkin ympäri asuntoa ja niillä on leikitty tähän mennessä hyvin sopuisasti. Lenkeillä minä edelleen sotkeudun vähän hihnojen kanssa, mutta sekin taito lienee karttuu tässä ajan kanssa. :) Ajattelin kokeilla opettaa niille vierelle-käskyn esimerkiksi erilaisia ohitustilanteita ajatellen. Se helpottaisi tätä kömpelöä hihnojen kanssa säätämistä kummasti.

"Hei.. Pssst.. Toi vei miun pedin."
Aada päätti myös aloittaa ensimmäiset juoksunsa. Miesseura selkeästi teki tehtävänsä, ei varmasti ollut sattumaa tämä. :D Rollo on leikattu, joten juoksut eivät ole aiheuttaneet siinä minkänlaisia tunteita. Eli elämä kulkee edelleen raiteillaan. Ainoastaan meidän asunto on kokenut uusia sisustuksellisia ratkaisuja. Matot lähtivät pois lattioilta ja sohva on suojattu. En anna Aadan mennä päivällä sohvalle, mutta yöt se nukkuu sohvalla pöksyt jalassa. Kävin ostamassa Aadalle Mustista ja mirristä parit kestovaipat, joita voi pestä vuorotellen koneessa. Tosi kätevät ja pysyvät hyvin jalassa. Aada ei ole pöksyistä moksiskaan, vaan kulkee ne hyvin tottuneesti jalassaan. Aivan kuin ne olisivat sillä aina olleet.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että teillä menee noin hyvin! Mitä Rollo tekee Aadan treenien (onko teillä niitä?) ajan, jääkö kotiin vai tuleeko mukaan? :)

    Jee, juoksut! Taisihan tuo olla jo korkea aika. :D Nyt vaan vedonlyönti pystyyn, että tulevatko seuraavat normitahdilla vai vasta kolmen vuoden päästä. :D

    VastaaPoista
  2. Aadalla pidän nyt treenitaukoa juoksujen takia, mutta aattelin kuitenkin Rollon kaa käydä treenivuorolla treenaamassa. :)

    Joo. :D

    VastaaPoista