sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Elokuun pläjäys

Heissan taas pitkästä aikaa!

Elokuun kohokohta oli, kun Aada rupesi viimein uimaan omin avuin ilman pelastusliivejä. Enpä olisi siitä koirasta uskonut, että tämän päivän vielä näemme. :D Sen tapahtuman jälkeen emme ole enää käyneet uimassa. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa kertaa, pitääkö uiminen taas aloitella kellukkeiden kanssa vai meneekö uinti jo kuin vanhalta tekijältä.

Rollo lähti elokuun alkupuolella takaisin omistajansa luo. Oli hienoa, että saimme pitää Rolloa meillä kesän. Aadalla ja Rollolla natsasi niin mielettömän hyvin, ja oli tosi mielenkiintoista ja hauskaa seurata koirien puuhia. Rollo palasi meille vielä elokuun loppupuolella viideksi päiväksi hoitoon, mutta nyt olemme joutuneet taas hiljalleen totuttelemaan yhden koiran arkeen. Toivottavasti näemme Rolloa taas pian. :)

Hieno parivaljakko. <3 (Aada taas niin älykkään näkönen että..)
Nyt syksyn mittaan alan taas päivittämään blogia entiseen tahtiin. Kesäkuumat veivät meistä kaikki mehut, eikä minulla ollut juurikaan mitään aihetta kirjoittaa tänne. Nyt varmasti enemmän aiheita kirjoittamiseen taas löytyy, kun alamme syksyn mittaan hiljalleen palata mm. treenien ja muun normaalin elämän pariin. Muun muassa perjantaisin treenaamme rally-tokon valmennusryhmässä, jossa on joka toinen viikko kouluttaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti