lauantai 16. maaliskuuta 2019

Rally-tokomöllit 89/100 p. 1. sija

Käytiin tänään Aadan kanssa epävirallisissa rally-tokokisoissa. Saatiin 89 pistettä ja sijoituttiin avoimessa luokassa ensimmäiseksi. Voitto oli oikein kiva ylläri. :)


Rata oli helppo ja mukava. Aadalla oli hyvä mielentila, se oli tosi rauhallinen ja kuunteli radalla minua harvinaisen hyvin. Yhden kyltin uusimatta jättäminen on ainut mikä jäi vaivaamaan (Aada kävi nuuskimassa kylttiä jolloin menetimme saman rintamasuunnan), jonka takia menetimme -10 pistettä. Jos olisimme uusineet kyltin, pisteitä olisi lähtenyt vain -3. Tämä on asia mikä pitäisi muistaa kisoissa jos meinaa saada joskus hyvät pisteet.

Kuvaa klikkaamalla isommaksi radasta saa ehkä jotain selvää.
Palautteeksi tuloslappuun oli kirjoitettu "Hyvä peräpään käyttö, rauhallista tekemistä. Hieno maahanmeno." Palkinnoksi Aada sai pakastekuivattua kanaa ja pienen näytepussin nappuloita. Minä sain suklaatikkarin.

Olemme ilmoittautuneet 30.3. kisoihin. Vielä ehtii hyvin treenata muutamia pieniä juttuja kuntoon. Ja minä kerrata sääntöjä. :)

2 kommenttia:

  1. Hieno tulos, paljon onnea! <3 Nyt on kyllä rahkeet kovaan tulokseen loppukuun kisoissa, kunhan vaan säännöt pysyy mielessä. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Sanoppa muuta, ja jos Aadakin on vielä yhtä kuulolla kisoissa kuin eilisissä mölleissä, voitaisiin saada kohtuu hyvät pisteet. :)

    VastaaPoista