keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Erilainen kevät

Jaahas, sitä vierähti pari kuukautta viime päivityksestä. Ei olla oikeastaan tehty juurikaan mitään, jonka vuoksi ei ole myöskään ollut kirjoiteltavaa. Viimeiset pari kuukautta on tähän mennessä kulunut lähinnä lenkkeillen, ihanan keväisistä säistä nauttien ja Donnan mystisistä kutinoista/tassuongelmista stressaten. Yllättävää kyllä treenit ovat olleet ihan minimissä, odotin että vapaa-ajan lisääntyessä en muuta tekisikään. Vasta nyt lumien kunnolla sulettua on treenimotivaatiokin hiljalleen syttynyt. Esimerkiksi tällä hetkellä opetan Donnaa peruuttamaan. Tästä turinoin lisää myöhemmin.

Donnan kanssa metsässä.
Nyt kun kaikki harrastustoiminta on tähän asti ollut sattuneesta syystä peruttu, on iltaisin riittänyt paaaljon luppoaikaa. Onneksi ulkona on kuitenkin ollut ihania kauniita keväisiä kelejä, jonka johdosta ollaankin ulkoiltu tosi paljon. Maalis-huhtikuussa innostuin myös askartelemaan agilityhyppyjen siivekkeitä varastossa lojuneista jämälaudoista. Mahdollisesti keväämmällä vielä maalaan ne, saas nähdä. Hyppyesteitä on nyt kaksi, kolmannelle olisi tarvetta jos halajaa treenata esim. rally-tokon sarjahyppyä. Ehkäpä kesällä rakennan näitä lisää.

Näitä on nyt 2 kpl odottamassa ulkotreenejä. :) Kuva on otettu maaliskuun lopussa, kun lunta vielä oli.
Aada on jo kovasti herätellyt toiveita käydä uimassa heti jäiden sulamisesta lähtien. En ole viitsinyt sitä vielä päästää kunnolla uimaan, koska vesi vielä lienee vähän liian kylmää. Ojissa se on toisinaan saanut läträtä sitten ilman lupaa, joskus jopa luvan kanssa. Pitäähän vesikoiran suoda tehdä sitä mihin se on luotu. :) Suurin syy läträämisen rajoittamiseen on ollut pitkähkö turkki, jonka kuivatus (putsaamisesta puhumattakaan) on aikasmoinen projekti. Siihen ei jaksa ihan joka päivä (parhaillaan useamman kerran päivässä) ryhtyä. Tänään sitten otin töiden jälkeen projektiksi ajella turkin alas. Kesätukka piti toki jättää, hah! Saa nähdä miten pitkään tukka pysyy päässä. 8)

"Tukka hyvin, joko mennään uimaan?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti