torstai 10. syyskuuta 2015

Leiriviikonloppu

Huh, nyt on leiri takana päin. Olo on väsynyt, mutta onnellinen. :)

Perjantaina iltapäivällä tosiaan lähdettiin ajelemaan Hartolaan ja oltiin perillä noin yhdeksän maita. Ensin nautiskeltiin tervetulokahvit ja majottauduttiin huoneisiimme, jonka jaoin Aadan kasvattajan ja Aadan siskon omistajan kanssa (jolla oli myös mukana aikuinen perro). Huone oli minusta ihan ok ja tilava meille kolmelle + koirille.

Leiripaikkamme, oli kyllä oikein viihtyisä paikka
Lauantaiaamuna aamupalan jälkeen aloitin seuraamalla kokeneempien tokotuntia. Sen jälkeen aloitimme Aadan kanssa pentutokon. Iltapäivällä oli pentuagilitya, mutta Aada oli jo niin väsähtänyt, että vein sen huoneeseen ja jatkoin kuunteluoppilaana.


Sunnuntaiaamuna meillä olisi myös ollut pentuagilitya, mutta Aada oli niin väsynyt kaikesta uudesta, että en saanut sitä syttymään. Vein siis Aadan huoneeseen lepäilemään ja seurasin jälleen loppuajan kuunteluoppilaana. Tokosta ja aksasta jäi kyllä paljon mieleen, mitä voidaan puuhailla kotona. :)

Aamukävelyä sumuisissa maisemissa
Sunnuntaina ennen lähtöämme kasvattaja ajeli Aadan pikaisesti. Se sujui yllättävän mallikkaasti, pää tuotti alkuun vähän ongelmia, mutta pian Aada tyytyi kohtaloonsa huomatessaan ettei puntuilu auta. Olimme valmiita tunnissa, ehkä jopa vajaassa. Vielä pitäisi tassut siistiä kunhan tässä saan aikaiseksi, muuten on oikein siisti pakkaus. En ollut tunnistaa koiraa omakseni, niin tuli eri näköinen! :D

Leikit systerin kanssa. Aada on tuo taaempi karvapallo.
 Oli mahtavaa, kun Aada pääsi näkemään paljon koiria ja siskonsa kanssa se tykkäsi leikkiä paljon. Viikonloppu oli erittäin tapahtumarikas ja antoisa kokemus. Löysin paljon uusia puolia Aadasta ja opin paljon myös itsestäni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti