sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kuulumiset

Ilmoitin alkuviikosta Aadan koiranäyttelyyn, joka on syyskuussa Hammaslahdessa. Pitää alkaa taas vähän reenailemaan sitä varten. Heinä- ja elokuussa on muutama mätsärit tiedossa, joista pitää nyt ainakin yhdessä käydä pyörähtelemässä.


Arki on ollut nyt vähän tylsää, kun meillä ei ole mitään ohjattua harrastusta. En tiedä johtuuko "harrastamattomuudesta" vai mistä, kun Aada on viime viikkojen aikana alkanut kerjäämään enemmän huomiota ja tekemistä minulta välillä ihan rasittavuuteen asti. Yritän kyllä aktivoida sitä kotona, mutta ei niistä treeneistä saa niin henkisesti tyhjentäviä. Ihan eri asia treenata kotona, kuin jossain hallissa muiden koirien läsnä ollessa. Pitäisi varmaan käydä jossain lenkin varrella reenailemassa, missä olisi sopivasti häiriötä taustalla. Aada joutuisi vähän enemmän käyttämään paukkuja keskittymiseen.

"Etsä viitsisitsä leikkiä?"
Kirjoitin myös viimein vähän sisältöä Aada-välilehdelle. Tähän mennessä siellä on ollut perustietojen lisäksi vain painon kehityksen seurantaa. Tarkoituksenani olikin, että kirjoitan sinne luonteenpiirteistä vasta sitten, kun ne minulle kunnolla selviävät. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti