perjantai 29. heinäkuuta 2016

Match show

Osallistuttiin keskiviikkoiltana Joensuun Agilityurheilijoiden järjestämään match showhun. Ilma oli aurinkoinen ja todella kuuma. Kehät oli laitettu asvaltille, mutta onneksi lähellä oli varjoja ja nurmialuetta, missä sai odotella vuoroaan. Loppua kohden aurinko alkoi laskea jo niin alas, ettei se enää kuumottanut (ja kehätkin menivät kokonaan varjoon). Aika hikistä touhua oli joka tapauksessa. Kiitos kuvista ja videoista Ellille! :)

Kuvat on napattu videosta, joten laatu on sen mukaista. :)
Paikalla oli paljon porukkaa, pentuluokassa (missä me oltiin) oli 29 koiraa. Ensin mentiin kehään pareittain (pariksemme sattui muuten toinen epsanjalainen :)) ja saatiin punainen nauha, mutta punaisten nauhakehässä ei tullut sijoitusta. Nyt ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampi.

Aada meni parhaiten tähän mennessä! Se käyttäytyi tosi hyvin ja rauhallisesti (sen perusalkuhökellyksen jälkeen), eikä kehässäkään välittänyt muista koirista. Ei edes ympyrää ravatessa yrittänyt laukata tai pyrkiä edessä tai takana olevan kanssa leikkiin. Se jaksoi seisoa maltillisesti, eikä pyörinyt tai istunut tai muuten vain hökeltänyt. On toi kyllä semmonen höntsöpöntsä, niin ihana. Olin tosi ylpeä. :)

Miun pitäis oppia laskemaan tuo käsi alas, niin Aada ei koko ajan tillottaisi minua silmiin.
Tässä mennä hölkytellään punaisten kehässä.
Tuomari oli tällä kertaa erittäin perusteellinen ja huolellinen. Hän katsoi ihan rauhassa jokaikisen, eikä kiirehtinyt. Hän tunnusteli Aadankin ihan nenästä hännänpäähän, ihan kuin oikeissa näyttelyissä. Se oli tosi hienoa! Sai (kerrankin) tosi hyvää harjoitusta. Aada antaa hyvin katsoa hampaat, mutta kopelointia on harjoiteltu niin vähän, että se tavallisesti pyllähtää istumaan. Nyt se kyllä malttoi seistä, vähän alkoi peppu vajota maata kohti, mutta sain sen pysymään seisaallaan.


Ensi tiistaina alkaa tokon alkeiskurssi. En malta odottaa! Ihanaa aloittaa taas säännöllinen harrastus ja kotonakin varmasti riittää puuhaa, kun harjoitellaan kurssin asioita. Kävin ennen mätsäreitä Mustista ja Mirristä ostamassa noutokapulan, jota tarvitaan jossain vaiheessa kurssia. Saipa sitäkin etsiä kissojen ja koirien kanssa, kun kävin kyselemässä noutokapulaa kolmesta eri liikkeestä ja kaikissa oli loppu. :D Onneksi Musti ja Mirri pelasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti