torstai 29. kesäkuuta 2017

Viimeiset agilitytreenit pienryhmässä

Agility jää tauolle ainakin joksikin aikaa. :) Nyt seuraavan vuoden keskityn rally-tokoon ja todennäköisesti höntsäilen sitten agilityä aina silloin tällöin, että pysyy asiat mielessä. Viimeisen puolen vuoden aikana kehityttiin tässä lajissa molemmat huimasti, ja tämänkin päivän treenit jätti kivan motivoituneen fiiliksen.


Tänäänkään ei kouluttaja ollut paikalla, joten treenattiin porukalla ja omatoimisesti. Tämän viikon radalla oli sekä kepit ja puomi, joita me ei olla Aadan kanssa vielä tehty osana rataa. Yllä näkyy viikkorataa kokonaisuudessaan, mutta me tehtiin lähinnä erilaisia variaatioita hypyistä, renkaasta ja putkesta. Puomia harjoiteltiin myös erikseen. Taas huomasi, että puomista on ollut taukoa. Aada ei oikein muistanut pysähtyä kontaktipinnalle. Tämä olisi yksi niistä monista asioista, mitä pitäisi harjoitella lisää.

2 kommenttia:

  1. Vamaan haikeaa jättää agility tauolle, mutta kiva sitten keskittyä kokonaan rallyyn. :) Jatkuuko rally nyt kesällä siis, vai onko siitäkin jonkinlaista lomaa?

    VastaaPoista
  2. Jatkuu kesälläkin, ei ole lomaa jos ei itse halua pitää. :)

    VastaaPoista