lauantai 17. maaliskuuta 2018

AVO-EH

Käytiin tänään Enossa koiranäyttelyssä ja saatiin EH, Erittäin Hyvä.  

Tuomari Irina Poletaevan arvostelu:
"Erittäin hyvä tyyppi. Voisi olla narttumaisempi. Hyvä luusto. Pitkähkö kuono. Saksipurenta. Pehmeähkö selkä. Liian luisu lantio. Riittävä rintakehän volyymi. Kulmaukset & liikkeet voisivat olla paremmat. Oikea karvan laatu."


Aivan ihana ja helppo näyttelykaveri tuo koira on. :) Nykyään niin rauhallinen eikä hökellä turhia. Esiintyy omaan silmään kivasti ja antaa tuomarin käsitellä hyvin. Jos vain pärjäisi paremmin, tulisi varmasti käytyä näyttelyissä enemmän.

Meidän seuraavat näyttelyt ovat 7.4. Kerimäellä. Sen jälkeen pidetään useamman vuoden tauko tästä lajista. Näyttelyissä on kyllä ihan kiva käydä silloin tällöin, mutta mieluummin käytän näihin menevät rahat rally-tokokisoihin. :)

Kiitos Sinille kuvista! :)

2 kommenttia:

  1. Erittäin hyvä, onnea! :) Toivottavasti Kerimäellä menee sit vielä paremmin!

    En ymmärrä arvostelusta tuota pehmeähkö selkä -kohtaa, mitä ihmettä sillä halutaan sanoa? Ensin luulin että karva on liian pehmeää mutta sitten lopussa kuitenkin todetaan että turkki oikeanlaatuinen...? :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    En miekään aina ihan ole perillä näistä kaikista näyttelytermeistä. :D Voisiko pehmeä selkä olla vahvan selän vastakohta? Eli löysä tai vähäinen lihasmäärä..? Tai jotain muuta rakenteeseen viittavaa. En tiedä. Oletan että kuitenkin huono asia? :D

    VastaaPoista