sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Donna pentukurssilla 2/5

Aluksi jaettiin porukka kahteen ryhmään. Sillä välin kun toiset treenasivat kouluttajan kanssa, toinen puolisko harjoitteli rauhoittumista omalle alustalle.

Kouluttajan kanssa harjoiteltiin ensin jalkojen väliin istumista. Sen jälkeen treenattiin ohjaajaan orientoitumista heittämällä nami itsestä pois päin, ja kun pentu on käynyt syömässä namin, kehutaan ja palkataan ohjaajan lähelle. Kun pentu alkaa tulla heti namin syötyään ohjaajan luo, voi tehtävää vaikeuttaa lisäämällä mukaan häiriön. Tämä orientoitumisjuttu oli aika hauska ja aion ottaa mukaan meidän treenilistalle.

Aadan oma tuijotusteline.
Rauhoittumisalustaa treenattiin seippaamalla, eli tarjoamisen kautta. Eli palkataan ensin pelkästä alustan katsomisesta ja hiljalleen nostetaan palkkaamisen kriteeriä, kunnes lopulta pentu hakeutuu itse alustalle. Palkka tulee aina alustalle. Donna aika kivasti on jo hoksannut tämän.

Viimeisenä kierrettiin taas muutamalla pisteellä joissa tutustuttiin erilaisiin pintoihin mm. hieman lattiasta korotettuun agilitypuomin pätkään, pieneen pallomereen ja agilityputkeen. Mukana oli myös leikkimispiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti