lauantai 8. kesäkuuta 2019

Donna pentukurssilla 3/5

Viime kerralla treenattin luopumista häiriössä. Liikuskeltiin ympäri hallia ja naksuteltiin siitä, että pentu katsoo ihmisiä, koiria, lattialla lojuvia namirasioita yms. Luopuminen on tosi hyödyllinen taito ja tätä olenkin treenannut alusta saakka Donnan kanssa. Se on jo kehittynyt siinä oikein mukavasti.

Seuraavaksi harjoittelimme eteen lähetystä, eli pentu juoksee kauemmas jätetylle namikupille. Ensin pentu juoksi hyppyesteen yli namikupille ja sen jälkeen putken läpi namikupille. Lopuksi yhdistimme molemmat esteet ja pentu juoksi sekä putken että hyppyesteen läpi namikupille. Donna fokusoituu hyvin namikupille ja ylitti molemmat matkalla olleet esteet reippaasti.

Viimeisenä kierrettiin erilaisilla pisteillä, joissa harjoiteltiin mm. käsikosketusta, namien nappaamista ilmasta, putken läpi menemistä, hyppyestettä, kavalettien yli kävelemistä yms.

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea, mitä muualla tehdään pentukursseilla, niin voi napsia ideoita oman koirayhdistyksenkin kursseille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, huomasin kommenttisi vasta nyt! Kiva jos näistä saa jotain ideoita. Tämän kurssin olen kokenut erittäin hyödylliseksi, koska kurssilla opetetaan taitoja joista on tosi paljon hyötyä arkielämässä (ja harrastuksissa). Luopumista, kehonhallintaa, omistajaan fokusoitumista yms yms. :)

      Poista