lauantai 21. syyskuuta 2019

Donna arkitottelevaisuuskurssilla 3/3

Nytpä kävikin tämän kurssin kanssa semmoinen kämmi, että viiden kerran kurssi muuttuikin kolmeksi. Viime kerralla tuli nimittäin ilmi, että kurssikerta oli viimeinen. Olin hieman äimän käkenä tästä, kunnes sitten kotona katsoin kurssin päivämäärät uudelleen. Tajusin, että kurssi olikin ollut kaksi kertaa viikossa yhden sijaan. Olin siis käynyt kurssilla kerran viikossa! En ollenkaan ollut tajunnut katsoa kalenterista todellisia päivämääriä. Noh, sattuupa tätä. :D


Aloitettiin taas luoksepäästävyydellä. Tällä kertaa kouluttaja tuli jo ihan vierelle seisomaan ja koiran oli tarkoitus pysyä omistajan sivulla. Tämä meni meillä ihan hyvin.

Seuraavaksi asetuimme suhteellisen tiiviiksi ringiksi ja vahvistettiin perusasentoa sillä välin, kun yksi koirakko pujotteli meidän kaikkien välistä. Tein Donnan kanssa perusasentoa molemmilla puolilla ja Donna seurasi hienosti, kun oli meidän vuoro pujotella muiden koirakkojen välistä.

Tämän jälkeen järjestäydyimme kahteen riviin ja harjoittelimme ohituksia. Siinä samassa teimme pysähdyksiä, jolloin koiran piti jäädä joko perusasentoon, mennä maahan tai jäädä seisomaan. Donna osasi nämä ihan hyvin ottaen huomioon, ettemme ole olleet niillä kurssikerroilla kun näitä liikkeitä ollaan enemmän harjoiteltu. :DViimeisenä teimme vielä merkin kiertoa, jota oli käsittääkseni harjoiteltu myös edellisellä kerralla. Tein Donnan kanssa alkeita ja se oivalsi merkin kierron muutamalla toistolla jo aika hyvin. Merkin kierto on hauskaa puuhaa, tätä pitää tehdä lisää kotona. :)

Olen ilmoittautunut jo lokakuulle toiselle arkitottelevaisuuskurssille. Arkitottelevaisuuteen liittyvät asiat ovat meillä kyllä suhteellisen hallussa, mutta tällä hetkellä tykkään käydä Donnan kanssa mahdollisimman monessa paikassa pitämässä hauskaa. Myöhemmin ehtii sitten keskittyä lajitreeneihin, esimerkiksi tokon ja rally-tokon alkeita pääsee kivasti jo harjoittelemaan arkitottelevaisuuskursseillakin. :)

2 kommenttia:

  1. Ai kauhee, että on jäänyt kertoja välistä. :'''D Mutta kerrankos sitä lukee aikataulut väärin...

    Kiva kuitenkin, että uutta kurssia pukkaa jo! Ehkä siinä pääsette kaikille tunneille. :P Onkohan sisältö samankaltainen vai tuleekohan uusia asioita?

    VastaaPoista
  2. Nojoo, hiukan ensin ärsytti kun jäi kiva kurssi välistä. :D Mutta ihan oma moka, kun en yhtään niitä päivämääriä tajunnut kattoa..

    Veikkaan että tulee varmasti jonkin verran uusia asioita, eri järjestäjillä on aina vähän erilaista sisältöä, vaikka aihe toki sama. Innolla jo odotamme! :)

    VastaaPoista