sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Vuosi vaihtui jälleen

Uuden vuoden yö meni rauhallisissa tunnelmissa. Tässä meidän lähistöllä ei ilotulituksia juurikaan ammuttu, joten sisälle kuului pauke vain vaimeasti. Toki olimme puoleen yöhön asti hereillä ja mm. tv oli auki, joten mahdollinen pauke laimeni myös muiden äänien joukkoon. Ulkona toki kuului kaukaisuudesta lievää pauketta, mutta Donnakaan ei pikaisilla pissatuksilla reagoinut ääniin millään tavalla.

Vähän ennen puolta yötä naapurissa ammuttiin muutama ilotulite, jolloin pauke kuului meillekin sisälle ihan kunnolla. Aada ja Donna eivät niistä sen kummemmin välittäneet, kuulostelivat toki mistä kova pauke oli peräisin, mutta eivät mitenkään säikkyneet. Kahdentoista jälkeen sitten meillä hiljeni heti ihan tyystin ja loppuyön sai nukkua ihan rauhassa.

Jouluaattona koirat pääsivät poseeraamaan perinteisesti kuusen edessä.
Alkuvuodesta on aina jotenkin innoissaan tulevasta vuodesta. Treenejäkin on molemmille tiedossa. Donnan kanssa aloitetaan tulevana keskiviikkona rally-tokon alkeiskurssi, jossa päästään syventämään tärkeitä rally-tokotaitoja.

Aadan kanssa kävimme taas viime perjantaina ekoissa agilitytreeneissä parin vuoden tauon jälkeen. Minua jännitti jostain syystä todella paljon. :D Olin jotenkin niin ulkona mukavuusalueilta, kun agilitystä en oikein mitään ymmärrä. Kouluttaja kuitenkin osasi todella kivasti ottaa osaamistasomme huomioon ja saatiin aikaiseksi oikein kiva treeni. Tästä on hyvä jatkaa!

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta! Kivaa, että uusi vuosi meni pääosin hiljaisesti ja ilman pelkäämisiä. :)

    Ja hei siistiä, molempien kanssa on siis kerran viikossa treenit?

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! :)

    Donnan treenit ovat kerran viikossa ja Aadan treenit joka toinen viikko ainakin nyt maaliskuuhun saakka.

    VastaaPoista