tiistai 14. heinäkuuta 2020

Donnan luustokuvaukset

Eilen käytiin kuvaamassa Donnan lonkat, kyynärät ja selkä. Samalla otettiin verikoe kilpirauhastestiä varten, joka espanjanvesikoirilla on hyvä tsekata.

Varattiin aika heti aamuksi klo 9, joten Donna ei saanut aamulla ruokaa. Donnan ilme oli kyllä kultaa, kun Aada sai ruoan ja se ei. :D Onneksi Donnaa harvemmin esim. närästää tyhjä maha, joten ei tarvinnut ainakaan sitä stressata. Tosin närästys oli varmaan pienin murhe siinä olotilassa, johon Donna heräsi kuvausten jälkeen. Oli neiti nimittäin aika töttöröö rauhoituksen jäljiltä. Omin huterin mutta varmin askelin se kuitenkin hoiperteli eläinlääkäriltä autolle. Ensin tosin väärälle autolle, mutta väliäkös sillä, auto on auto on auto. On.

Kotona sitten palauduttiin rauhassa tähän maailmaan. Päivä meni pääasiassa lepäillen ja kuudelta meni päivän ensimmäinen ateria suhteellisen hyvällä ruokahalulla. Tänä aamuna sitten oli jo perusmeininki. :)

Kilpparitulokset eivät ole vielä tulleet, mutta tänään KoiraNettiin ilmestyi jo tulokset luuston osalta. Nopeaa toimintaa. :)

Tässä odotellaan neidin heräilyä.
Tässä neiti Töttöröön kanssa saavuttu juuri kotiin ja odoteltiin pihalla tekeekö pissejä. No pissit tuli sitten sisälle kesken unien, mutta tämä olikin odotettavissa. :) 

Aada myötäeli "pikkusiskonsa" oloja. Hienosti piti huolta ja tajusi että tänään ei leikitä. <3
Tulokset tosiaan tänään ilmestyivät KoiraNettiin ja sieltä tuli lonkat C/C, kyynärät 0/0 ja selkä VA0 ja LTV0, eli kaikki muut priimaa paitsi lonkat. Lonkkien osalta tulokset olivat ehkä vähän odotettavissakin, että tällä kertaa ei ihan priimaa pukkaa. Mutta näillä mennään, varmasti ihan hyvin passaa rally-tokoa harrastaa.

2 kommenttia:

 1. Väärä auto. :D

  Vai että Ceetä. Hyvä kun tutkit nyt jo, niin tietää sitten varoa rajuimpia agilityhyppelyitä! Onneksi niillä kuitenkin voi elää ihan normaalia elämää ja harrastella vielä monenlaista kivaa. :)

  Missä lääkärissä kävitte? Kassinen menee perjantaina Jokivettiin hammaskivenpoistoon. Aika on kymmeneltä, voi olla myös tyrmistystä ilmassa kun ei ruokaa tule. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän se on aina kaikki mahdollinen tutkia. Tieto lisää tuskaa ja sitä rataa. :D

   Käytiin siellä Tulliportinkadulla Joen Eläinlääkäriasemalla. Onnea koetukseen! Aterian väliin jättäminen on aina tyrmistys!

   Poista