tiistai 30. kesäkuuta 2020

Koroketreenit jatkuu Donnan kanssa

Koroketreeniä pesuvatin päällä ollaan tehty nyt viime aikoina taas suhteellisen ahkerasti. Tämä treeni oli pari kuukautta tauolla, kunnes taas innostuin. Olisi nimittäin kiva jo pikkuhiljaa yrittää lähteä seuruutakin rakentamaan.

Donna rakastaa koroketreeniä yli kaiken! Se menee ihan pähkinöiksi jo pelkästään siitä, kun se näkee minut kodinhoitohuoneessa avaamassa kaappia, jossa tämä kuuluisa pesuvati majailee. Kun käyn viemässä pesuvatin eteiseen (sopiva matto koroketreeniin ja loistava peili, jonka kautta voi tarvittaessa vilkaista koiraa) ja lähden hakemaan jääkaapista treeninamit, eteisestä kuuluu hirmuinen kopina ja töminä, kun Donna siellä jo tepastelee etujalat korokkeen päällä. Videoltakin tämä innokkuus varmaan hyvin välittyy. :)

Viimeksi laitoin tänne koroketreenikuulumisiamme tammikuussa. Donna on siihen nähden edistynyt jo hienosti ja lähtee kivasti tarjoamaan pyörimistä korokkeen päällä. Olen nyt siirtynyt välillä itsekin vatin viereen seisomaan. Vahvistan tällä tavalla sivulletuloa molemmille puolille. Olen nyt toistaiseksi antanut sen itse tarjota vierelle tuloa ja yritän käyttää maltillisesti sivulletulon käskysanoja, joita aika paljon välillä tiedostamattani viljelen.

Alla videota. Videolla muuten kaikki on sitten peilikuvana, koska kuvaan kännykän etukameralla. Eli kun sanon "onpa hieno oikee", niin kyllä se ihan oikealla puolella on, vaikka vasemmalta puolelta näyttääkin. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti