lauantai 7. marraskuuta 2020

Aada rally-tokomölleissä

Tänään käytiin Aadan kanssa kisailemassa JoAn rally-tokomölleissä. Ilmoitin Aadan alokasluokkaan, koska ajattelin sen olevan mukavan kevyt aloitus pitkän rallytauon jälkeen. Olen nyt muutaman viikon keskittynyt erityisesti hyvään mielentilaan ja ajattelin testata mölleissä, onko treeni mahdollisesti jo tuottanut tulosta jollain osa-alueella. Kotona ja hallilla olin jo tehnyt pari kisamaista treeniä ja vire vaikutti kivalta.

Edellisellä viikolla ja alkuviikosta innostuin treenaamaan vähän turhankin monena peräkkäisenä päivänä ja keskiviikkona oli jo havaittavissa selkeää väsymystä... Olin jo unohtanut ihan kokonaan, ettei Aadan kanssa voi treenata monena päivänä putkeen, vaan Aada ja Aadan aivot vaativat aina päivän pari lepoa treenien välissä. 8) Torstaina kävin kuitenkin vielä rutistamassa lyhyen ratatreenin PoKSin hallilla, josta tuli superpalkka ja (toivottavasti) jäi mukavat muistot meille molemmille. Perjantain se sitten sai palautua rauhassa.

Aada teki torstaina ratatreenin hallilla.
 
Alokasluokan rata oli mukavan oloinen ja hyvin nopeasti ohi. Aada jaksoi radan ihan hyvin, vaikkakin seuraaminen oli paikka paikoin laahaavaa ja välillä jäätiin nuuskimaan maata. Seuraamista pitää edelleen vahvistaa. Esimerkiksi kartioiden pujottelussa se aika usein jää jälkeen ja ihan kuin se vaikuttaisi Aadasta jopa vähän tylsältä. Ollaan kyllä nyt viime viikkoina pujoteltu jonkin verran kartioita ja olen pyrkinyt palkkaamaan paljon eri kohdissa, mutta se ei valitettavasti vielä tänään riittänyt, joten tämän osalta treenit jatkuvat. Sen sijaan eri käännökset olivat Aadalle mieleisiä ja mielestäni se pysyi käännöksissä aika skarppina. Jonkin verran oli myös vielä kylttien nuuskimista havaittavissa, ei tosin enää niin paljon kuin pari viikkoa sitten. :)

Päivän plussat:
+ Lähtö meni tänään täydellisesti! Selkeästikin lähtötreenit ovat tuottaneet tulosta, joten harjoittelua jatketaan.

Treenattavaa:
- Löydä tasapaino treenien ja lepopäivien määrälle.
- Kylttien kohtaamisia treenattava lisää.
- Paljon palkkaa seuraamisesta ja jatketaan edelleen seuraamisen vahvistamista.

2 kommenttia:

  1. Onnea! Ehkä Aadankin kanssa voi palata tähän harrastukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Juu voi varmasti. Tauko on tehnyt molemmille hyvää, nyt on taas paljon uusia ideoita joita voi kokeilla. :)

      Poista