tiistai 15. joulukuuta 2020

Tavoitteet vuodelle 2021

VUOSI 2020  

Vuosi yllätti erilaisuudellaan ja koronan vuoksi kaikki koiraharrastustoiminta jäi alkuvuodesta tauolle. Tämä oli yksi syy miksi meilläkin oli alkuvuodesta parin kuukauden kausi, jolloin ei tehty yhtään mitään treeneihin viittaavaa. Sen ajan tämä blogikin vietti täyshiljaisuutta. Kevään tullen kuitenkin motivaatio alkoi heräilemään ja ruvettiin tekemään säännöllisesti Donnan kanssa rally-tokotreenejä ja Aadan kanssa käytiin noin joka toinen viikko agilitytreeneissä. Lisäksi Donnan kanssa tuli oltua parilla verkkokurssilla ja marraskuussa aloitimme rally-tokon etävalmennuksessa, joka tulee jatkumaan ensikin vuonna.

Harmaalla vuodelle 2020 asetetut tavoitteet ja mustalla kommentit.

AADA
- Agilityn aloittaminen. 
Tämä vuosi käytiin säännöllisesti Aadan kanssa agilitytreeneissä. Ensi vuonna tämä harrastus jää pois ja keskitytään taas enemmän rally-tokoon.
- Nose workissa kehittyminen.
Jonkun verran nose workia teimme vielä kesällä, mutta loppuvuonna tämä harrastus jäi tauolle. Tämä on tosi hauskaa ja mielekästä aktivointia koirille, joten varmasti tämän lajin pariin vielä palataan. 

DONNA
- Käydään leikkimässä ja temppuilemassa eri paikoissa.
Käytiin ja tätä toki jatketaan edelleen. :)
- Käydään koiranäyttelytreeneissä.
Ei harjoiteltu kyllä yhtään mitään näyttelyihin viittaavaakaan. :D Ehkäpä innostumme ensi vuonna?
- Rally-tokon alokasluokan liikkeet kisakuntoon.
Ihan ei kisakunnossa kyllä vielä olla. :D Mutta sitä kohti mennään koko ajan!
- Luustokuvaus keväällä/kesällä.
Käytiin heinäkuussa kuvauksissa ja siitä tehtiin postauskin.

AADA JA DONNA
- 30 min paikallaolo.
Tässä oli tarkoituksena opettaa toimiva taukokäytös harrastuksiin. Jonkin verran tehtiin, mutta ei mitenkään systemaattisesti. Tämän parissa jatkamme ensikin vuonna.

Itselleni voisin laittaa tavoitteeksi ottaa uusia kuvia, niin ei tarvitsisi käyttää kaksi vuotta vanhoja..

Blogi painottui tänä vuonna pitkälti ainoastaan rally-tokoon ja hyvin todennäköisesti myös ensi vuoden anti tulee olemaan samanlaista (valitettavasti? onneksi?).

TAVOITTEET VUODELLE 2021

AADA
- Tärkein tavoitteemme ensi vuodelle olisi pureutua häiriönsietoon ja vireongelmiin. Kisaamista voi miettiä vasta sitten, kun tuntuu että homma toimii.
- Rally-tokon voittajaluokan ja mestariluokan liikkeiden harjoittelua. Näitä voi puuhailla vaikkei koskaan Aadan kanssa näissä luokissa kisattaisikaan. :)

DONNA
- Rally-tokossa kehittyminen ja iloisen ratasuorituksen rakentaminen. Ennen virallisia kisoja haluan luoda Donnalle varmat rutiinit ja käydä mahdollisimman monessa kisamaisessa ratatreenissä. Kisoihin vasta sitten, kun pohjat on huolellisesti tehty!  

Mielenkiintoinen vuosi tulossa kaikin puolin. Katsotaan kuinka hyvin tavoitteet pitävät tällä kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti