sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Viimeinen agilityn alkeet!

Tänään oli viimeinen agilityn alkeiskurssin kerta. Kertailtiin ensin vähän a-estettä, keinua ja keppejä. Lopuksi suoritimme lyhyehkön radan. Teemu oli tällä kertaa mukana kameramiehenä, joten ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa materiaalia treeneistä. :)


Alla kuva meidän radasta (1. hyppyeste, 2. muuri, 3. putki, 4. pituuseste (ei kokopitkä), 5. putki, 6. hyppyeste, 7. hyppyeste ja 8. putki). Teoriassa hirmu helppo, mutta käytännössä sitten ei. :)


Tässä video elämämme ensimmäisestä radasta (laatu ei ole kovin hyvä, mutta toivottavasti saapi selvää). Huhheijaa. Ihan ensimmäisenä Aada päätti vähän oikaista ja juoksi suoraan palkkaajan luo. :D Aloitettiin alusta ja Aada lähti sitten varsin sujuvasti liikkeelle. Erinäisten hapuilujen jälkeen pääsimme kuin pääsimmekin loppuun saakka! :D Hyvä me! Huh mitä hökellystä, mutta onneksi me kehitytyään koko ajan. :)


Radan suorituksesta saatiin semmoista palautetta, että ensimmäisellä putkella käännyin liian aikaisin, eikä Aada siksi mennyt sinne. Minun pitää myös enemmän kiinnittää Aadaan huomiota esimerkiksi "täällä"-huudahduksilla, että Aada malttaa paneutua ohjaukseeni/juoksee oikealle esteelle. Aika monesti Aada nimittäin joko juoksi esteen ohi, vierestä tai minun väärältä puolelta. ;)

Tämä kurssi meni tosi nopeasti, vaikka se kestikin kutakuinkin 2½ kuukautta! Syksyllä alkaa todennäköisesti jatkokurssi, johon todellakin aiomme mennä (alkeiskurssin käyneet pääsevät kurssille suoraan). Nyt ainakin heinäkuu pidetään taukoa treenailusta. Elokuulle olen järkännyt meille jo tekemistä (tosin sillä varauksella, jos Aadan juoksut alkaakin juuri silloin). Ilmoitin meidät nimittäin tokon alkeiskurssille. :) Toko lajina on aina kiinnostanut minua, joten sitä haluan kokeilla ja luulen, että Aadakin voisi tykätä siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti