sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Agilityn alkeiskurssi #8

Toukokuu vaihtui kesäkuuksi. :) Säät ovat olleet vaihtelevia, mikä on tosi mukavaa. Kuumina päivinä ollaan tehty lyhyempiä lenkkejä sekä käyty vedessä kahlaamassa ja viileämpinä päivinä ollaan sitten nautittu viileästä ja käyty pitkiä lenkkejä. Viime viikolla treffattiin Aadan aussikamua Atlasta muutaman kuukauden tauon jälkeen ja jälleennäkemisen riemu oli suuri. Näillä kaveruksilla kyllä natsaa hyvin edelleen.


Tänään aksassa treenattiin puomia, a-estettä, keinua, keppejä, rengasta ja pihalla oli "rata", jossa oli pituuseste, kaksi hyppyestettä ja mutkaputki.

Radan suorittaminen aloitettiin pituusesteellä (ei ollut täyspitkä, vaan lyhennetty versio), josta ohjattiin koira hyppyesteen läpi putkeen ja viimeisenä suunnattiin persjätöllä hyppyesteelle. Tehtiin rataa myös toisinpäin. Aada meni tosi hyvin. Miulla oli muutaman kerran ongelmia saada Aada menemään putkeen, mutta se johtui siitä, että käännyin liian aikaisin. Sitten kun maltoin pitää kroppani pidempään putkea päin, Aada ei lähtenyt enää seuraamaan minua vaan sujahti putkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti