sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Agilityn jatkokurssi #9

Saatiin PoKSilta pienryhmäpaikka. Tammikuusta lähtien treenataan agilityn parissa torstai-iltaisin klo 17-18:30. :) Tosi huippua ja jännää!

Tänään oli viimeinen jatkokurssikerta. Tällä kertaa meillä oli vain pari pistettä, josta toisessa oli 15 esteen rata ja toisessa kepit ja keinu.

Alla näkyy rata. Aika vaikea varmaan seurata tuota, mutta toivottavasti saa selvän. Rata oli ihan liian vaikea meille. :( Minä taas lannistuin ja meni koko hommasta maku vaihteeksi. Minulla oli Teemukin mukana kuvaamassa, ja olisi ollut kiva laittaa radasta videomatskua kuten alussakin oli lähtötasoradasta video. Mutta ei siinä paljon ollut mitään katsottavaa. :( En jaksa vetää tästä edes huumoria. Meidän olisi Aadan kanssa pitänyt alusta alkaen tehdä rata pienissä osissa ja palkata usein. Toisella kierroksellahan me sitten harjoiteltiin pelkästään loppupätkää tuosta radasta (esteet 11-15), johon sisältyi putki, hyppyeste takaakierrolla, hyppyeste, putki ja hyppyeste.

Kakkospisteellä käytiin harjoittelemassa keinua ja keppejä ohjureilla. Aada meni keinun reippaasti ilman ongelmia. Alkeiskurssilla viimeisellä kerralla se jostain syystä rupesi varomaan keinussa, mutta se kammo oli jo näköjään unohtunut. Alkuun annettiin Aadan itse rämäytellä tassuillaan keinun toista päätä alas ja lopuksi mentiin koko keinu. Keppejä tehtiin ohjureilla ja oikein hyvin muistui nekin mieleen. :)

Nyt loppuvuosi otetaan rennommin ja aiotaan ainakin tokoilla jonkin verran. :)

2 kommenttia:

  1. Aivan supervaikean näköinen rata. Olisi ollut varmasti kivempi lopettaa johonkin helpompaan, ihan tyhmää tuollainen. :(

    VastaaPoista
  2. Rata oli kyllä helppo muistaa, mutta ihan liian haastava (tai liian pitkä) minun ja Aadan tasolle. :( Olisi ollut kiva jos olis ollu vaikka viisikin estettä vähemmän.

    VastaaPoista