lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen viettoa


Pääsiäistä ollaan vietetty suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Ollaan lenkkeilty paljon metsässä ja vähän treenailtu rally-tokojuttuja. Muutamaan otteeseen aurinkokin pääsi kurkistamaan pilvien takaa, niin sain kivan valoisia ja keväisiä kuvia räpsittyä varastoon blogitekstien kuvitusta varten. :)

Vähän maanantain möllit ehkä jännittää, kun ei olla kauheasti keretty treenaamaan, ja pidemmän radan suorittaminen ei ole vielä niin rutinoitunut. Toivottavasti ei olla ekoja, vaan saisin katsoa muutaman ratasuorituksen ennen meidän vuoroa... Onneksi ilmoittauduin luokkaan, jossa saa palkata koiraa kesken suorituksen. Tosin jokaisesta namipalkasta lähtee piste, joten ihan älyttömästi ei niitä nameja viitsi jaella. Suunnitelmani on, että palkkaan hankalimmissa kohdissa ja muuten mennään sosiaalisella palkalla. Toivottavasti saan Aadan vireen kohdilleen, sillä jos se on liian matala, homma menee nuuskimiseksi.

Eilen tehtiin muutama toisto eteen istumista ja vasenta täyskäännöstä. Ihan mukavasti lähti molemmat rullaamaan. Tänään aion tehdä vielä muutaman rally-tokoliikkeen hihnan kanssa, ja huomenna ei varmaan sitten treenata rallyjuttuja ollenkaan.

Alla muutamia kuvia tältä päivältä lenkin varrelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti