maanantai 17. huhtikuuta 2017

Rally-tokomöllit

Jännitys oli jäätävä ja Aadasta huomasi, että se tarttui siihenkin. Saatiin pisteitä 79/100 ja sijoituttiin 3/12. Kommenttikenttään oli kirjoitettu "Superhienot vasemmalle kääntymiset! Taitavaa tekemistä. :)". Tuomari sanoi meille suorituksen jälkeen, että ihan hyvin voitaisiin jo mennä kisaamaan, eikä nytkään olisi ollut edes tarvetta palkata. Hän oli siinä kyllä ihan oikeassa, mutta lähdin mölleihin sillä mielellä, että palkkaan muutaman kerran vireen ylläpitämiseksi. Ei olla nimittäin yhtään harjoiteltu palkattomuutta.


Palkkasin Aadan kolme kertaa, joista lähti yhteensä -3 pistettä. Uusin kaksi tehtävää, joista lähti yhteensä -6. Lisäksi tein jännityksestä johtuen mokan, josta lähti -10 pistettä. Nimittäin ensimmäisen uusimisen yhteydessä minun olisi pitänyt palata edelliselle tehtävän suorituslueelle, mutta jostain syystä en mennyt sinne asti. :D Talutushihna kiristyi kerran, josta lähti -1. Lopussa lähti -1 kontrollin puutteesta.

Vaikka pisteet oli ihan ok, niin jäin kaipaamaan parempaa suoritusfiilistä. Tiedän, että me pystytään parempaankin. :) Me ei kumpikaan oltu oikeassa mielentilassa, mikä johtui puhtaasti jännityksestä. Tavoitteeni kuitenkin olisi, että se tekeminen olisi iloista ja kivaa, eikä mitään sunnuntaikävelyä ja vähän sinnepäin tehtyä. Aada teki kyllä parhaansa minun jännityssekoiluistani huolimatta. :)


Tosi hyvä kokemus, ja nyt todellakin tiedän missä tarvitaan treeniä! Tarvitaan lisää kokemusta/rutiinia radan suorittamiseen, jotta saan enemmän itsevarmuutta ja jännitän vähemmän. Videolta näkee miten flegmaattinen olen ja hädin tuskin uskallan hymyillä. :D Myös palkattomuutta pitää oikeasti ruveta harjoittelemaan, että vire pysyy yllä loppuun saakka! Treeneissä Aada ottaa hyvin vastaan sosiaalisen palkan, mutta nyt en saanut siihen edes katsekontaktia. Olisipa ihanaa saada se treenifiilis ja treeni-Aada tuonne kisatilanteeseen!

2 kommenttia:

 1. Paljon paljon onnea hienosta sijoituksesta! Siis vau, ekat möllit ja heti kolmanneksi!!!

  Jännityssekoilut häviävät varmasti seuraavissa kisoissa, kun vähän siedätytte kumpikin tilanteeseen. :)

  Kiva video muuten, tosi selkeä kuvanlaatu. :)

  VastaaPoista
 2. Saa nähdä häviääkö.. Toivottavasti. :D

  Joo ja ajattele, kännykällä kuvattu. :)

  VastaaPoista