keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Mites meillä menee?

No mitenkäs meillä. Rally-tokotreenit ovat menneet viime aikoina aika mukavasti. Olen nyt muutaman viikon ajan tehnyt tosi lyhyitä treenejä lelulla palkaten. Kokeilin tiistaina pienryhmätreeneissä tehdä nyt useamman kyltin kerrallaan ilman palkkaa ja olin kyllä tosi tyytyväinen Aadan mielentilaan. Saa vaan nähdä vaipuuko se kisoissa taas lahnaksi, mutta sittenpä se nähdään!

"TÄYDELLINEN koiran peti", tuumii Aada.
Nyt vaan huomaa, kun vire on korkeammalla, alkaa tekniikka prakailla. Seuraamisessa se edistää välillä aika lailla. Käännöksissä Aada lähtee pyörimään ylimääräisiä kierroksia. Ja tietyissä liikkeissä se alkaa ennakoimaan. Esimerkiksi nyt sillä on joku ihmeellinen fiksaatio tulla minun sivulle takaa kiertäen. :D Se tarjoaa sitä koko ajan. Ihan. Koko. Ajan. Nyt sitten pitää tehdä paljon tavallisia sivulletuloja, ettei se rupea kisoissa kiertämään minua takaa silloin kun ei nimenomaan pitäisi.

Elikkä tulevan viikon aikana erinäisiä tekniikoita hiotaan nyt ihan rauhassa nameilla. :) Löysin muuten taannoin googlettamalla ihan tosi mahtavan ja yksinkertaisen treeninamiohjeen. Jauhelihasta (tai mistä vaan lihasta) ja kananmunasta tehdään taikina, ja tyrkätään lätkä uuniin. Aada on ihan höpelönä näistä. Tänään tein näitä pitkästä aikaa, ja otin muutaman askeleen seuraamista, käännöksiä ja eteentuloja. Nameja jäi vielä moniin moniin tuleviin treeneihimme. :)


Tutustuimme muuten rally-tokokurssilla erääseen ihastuttavaan espanjanvesikoiraan. Selvisi, että olemme melkein naapureita, joten sovittiin treffit. Aadalla ja hänen uudella koirakamullaan synkkasi tosi hyvin, ja he saivat aikaan erittäin vauhdikkaat leikit. Toivottavasti otetaan joskus uusiksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti