lauantai 2. syyskuuta 2017

Rally-toko jatkokurssi ALO/AVO 3/4

Tällä kerralla meillä oli kuuden kyltin rata (jos nyt oikein muistan), jossa oli mukana myös muutama avoimen luokan liike. Radalla oli seuraavat kyltit:

- Istu, käännös oikeaan, istu
- Koira eteen, vasemmalta sivulle
- Koira eteen, 1 askel peruuttaen, 2 askelta peruuttaen, 3 askelta peruuttaen
- Istu, käännös vasempaan, istu
- Koira eteen, oikealta sivulle
- Istu, täyskäännös vasempaan

Itsenäisesti harjoiteltavina liikkeinä oli kaksi avoimen luokan kylttiä, jotka olivat hyppy ja istu, askel oikealle, istu.

Käyttäjän @ihanasekasorto jakama julkaisu
Radalla päästiin tekemään paljon eteentuloja, joissa ollaan jo aika kivasti kehitytty. Aada hallitsee jo hyvin liikeradan, joten minun pitäisi seuraavaksi pienentää hiljalleen käsiapua. Pääsin myös näyttämään kouluttajalle meidän takeltelevaa Koira eteen, 1 askel peruuttaen, 2 askelta peruuttaen, 3 askelta peruuttaen. Aada seuraa edessä vähän seilaten, joten sain ohjeeksi harjoitella peruuttamista imuttamalla nami kädessä samalla, kun otan askelia taakse ja sanon meidän eteentulokäskyä.

Toinen ongelmamme liittyi vähän vireeseen. Kouluttaja nimittäin huomasi, että aina kun minä keskityn radan suorittamiseen ja menen totiseksi, Aadan into katoaa. Aadahan on nimittäin tosi herkkä ja peilaa tarkkaan minun tunnetiloja. Tähän ongelmaan saatiin varsin yksinkertainen ratkaisu: HYMY! Heti kun tein rataa hymyillen, Aadankin ilme muuttui. Joten tästä lähtien teen rally-tokoa ihan mielipuolinen virne naamalla. :D

2 kommenttia:

  1. Vähänkö paras kuva! Tuollainen hymy aiia siullakin varmaan rallytreeneissä tästä lähtien. :D

    VastaaPoista