keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Syksy tuli

Syksy on kyllä hauska vuodenaika. Erityisesti luonnon värit ovat tänä vuonna aivan ihanat! Oikein silmä lepää joka kerta ulkoillessa. Syksyllä on kuitenkin sekä hyvät että huonot puolensa:

Lenkit näyttää joko tältä ....
.. tai tältä. :D

Viime viikonloppu meni Ylöjärvellä rally-tokoleirillä. Oli kyllä ihan huippu viikonloppu! Opittiin paljon uusia asioita ja kotiinkin jäi mukavasti mutusteltavaa. Kirjoittelen tarkemmat tarinat viikonloppuna. Nykyään ei arki-iltaisin oikein riitä energiaa blogin kirjoittamiseen. Opiskelen työn ohella parina iltana viikossa + teen koulutehtäviä iltaisin kotona. Olen joutunut karsimaan aika paljon omia harrastuksiani, joka vähän harmittaa. En myöskään pysty harrastamaan Aadan kanssa niin paljon kuin haluaisin. Mutta onneksi tämä on vain väliaikaista. Itsensä kehittäminen on kuitenkin hienoa ja sitä pitää tehdä aina silloin kun siihen on mahdollisuus. :)

Tässä vielä esimakua viikonlopulta.

4 kommenttia:

 1. Niin tuttu juttu nuo syksyiset lenkit. Jonain päivinä voi ihailla syksyn värejä ja toisina taas tulee katseltua enempi maata kohti valmiina estämään koiraa juoksemasta pahimman luokan lätäkköön...

  Tosi kivan oloinen blogi! Liityin ehdottomasti lukijaksi! :)

  http://sheltt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. :D

   Kiitos paljon! Pitääpä käydä sinunkin blogi kurkkaamassa. :)

   Poista
 2. Voi ei tuota kakkoskuvaa. :'D

  Leirikirjoitusta innolla odotellaan! Ja hei jos on videoita harjoituksista niin laittaisitko, niitä on kiva katsoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.... :D :D

   Pitääpä videoida taas joskus meidän treenejä! :)

   Poista