lauantai 27. lokakuuta 2018

Rally-tokokisat, avoin luokka, 73/100 p.

Tänään korkkasimme avoimen luokan ja pisteitä kertyi 73/100, eli rimaa hipoen saatiin hyväksytty tulos. Vaikka pisteet oli kisahistoriamme huonoin, mielentila oli parasta ikinä! :) Olen ihan mielettömän tyytyväinen tähän päivään! Tosi mukavin fiiliksin menen huomenna toisiin kisoihin. Saa nähdä miten Aadalla huomenna riittää energiaa.

Avoimen luokan rata (klikkaamalla kuvaa radasta saattaa ehkä jopa saada selvää)

Tuomarina toimi Jaana Karppinen. Avoimen luokan rata vaikutti tosi kivalta ja liikkeet olivat meille helppoja. Loppupalautteeksi oli kirjoitettu "Hyvä kontakti ja eteentulot".

Alku lähti aika tahmeasti liikkeelle. Pujottelussa Aada haisteli ja laahasi perässä. Jo heti kakkoskyltillä hiukkasen rupesi kuumottamaan, kun jouduin uusimaan kakkoskyltin (istu, käännös oikeaan, istu) kaksi kertaa. Tuota liikettä Aada ei ole koskaan tehnyt väärin ja se on meille oikeasti sikahelppo. :D Nyt sitten uusin sen kaksi kertaa, jonka takia menetin yhteensä -6 p. ja sitten vielä kolmannesta kerrasta -10, koska Aada harhaili liikkeen alussa. Koska uusin tämän kyltin kaksi kertaa, en saanut enää uusia yhtään kylttiä, koska silloin olisi tullut hylätty. Onneksi uusimisille ei tullut enää aihetta ja loppurata meni meillä tosi kivasti pikkuvirheitä lukuunottamatta.


Tämä oli ensimmäinen kisa, kun olimme Aadan kanssa kutakuinkin samassa kuplassa. Aada ei ottanut häiriötä tuomareista (toisella seinällä oli harjoittelijatuomari ja toisella oikea tuomari) eikä juurikaan nauliutunut tuijottamaan yleisöä. Kontakti säilyi ihan mukavasti eikä minun tarvinnut tällä kertaa juurikaan kalastella Aadan huomiota. Aada oli ihan supermahtava! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti