sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Rally-tokomöllit 62/100

Tänään käytiin Aadan kanssa Liperin kennelkerhon järjestämässä rally-tokomöllissä Susiahon kentällä. Kisapaikka oli tosi kiva ja rauhallinen. Upeat lenkkeilypuitteet ja tunnelma oli muutenkin kiva. Tykkäsin! :)

Avoimen luokan rata. Klikkaamalla voi tarkastella isommassa koossa.
Rata oli ihan kivan oloinen, eikä siellä ollut meille mitään erityisen hankalia kylttejä. Ainut kyltti, joka minua ennakkoon huolestutti, oli "seiso, kierrä koiran ympäri", mutta sen Aada tekikin ihan hyvin. Muilla kylteillä tulikin sitten erinäisiä mokia, joita olisi kannattanut uusia, mutta möllitilanteessa annoin niiden olla. Lähinnä semmoisia turhia pyörähdyksiä ja maahanmenoja Aadan toimesta. Itse taas tein kunnon mojovan mokan jo heti kolmannella kyltillä. Siinä tehtävänä oli "maahan, kierrä koiran ympäri", mutta minä tein siinä neljännen kyltin, joka on pyörähdys. Tajusin vasta neljännellä kyltillä, että mokasin. :D Menin hetkeksi paniikkiin ja huusin "uusin", mutta eihän siitä ollut mitään hyötyä kun olin jo neljännellä kyltillä, joten siitäkin lähti sitten turhaan -3. :D Onneksi tällaista ei ole tapahtunut (vielä) kisoissa, yleensä olen aika skarppina ja tietoinen tulevista kylteistä. Alla video meidän suorituksesta. Kiitos videosta Sini!


Tänään tykkäsin Aadan mielentilasta sekä ennen että jälkeen radan. Kisatilanteeseen on vähitellen muodostunut muutamia pieniä rutiineja, jotka hieman helpottavat minun jännitystä. Ehkä Aadankin. Itse radalla erityisesti alku oli aika perusteellisen tahmeaa ja haahuilevaa, mutta loppua kohden Aada paransi suoritustaan. Jäi ihan mukava mieli! :) Jos en olisi itse sössinyt kolmatta kylttiä, olisimme periaatteessa pärjänneet meille tuttuun tyyliin. Eli rimaa hipoen läpi. :D Pisteitä tuli tällä kertaa 62 pistettä, joka tarkoittaa siis hylättyä (hyväksyttyyn tulokseen vaaditaan vähintään 70 pistettä).

On muuten mielettömän kauniita syyskelejä ollut nyt viime päivinä! Aurinko paistaa ja luonto on yhtä värien loistoa. Mieli lepää lenkillä. Ulkoilutin eilen pitkästä aikaa järkkäriä ja sain otettua muutaman kivan kuvan, joilla kuvittaa tulevia blogipostauksia.

1 kommentti:

  1. Onnea, ihanaa että mielentila tuntui paremmalta! :) Radan alku näytti kyllä tosiaan tahmealta mutta loppuhan meni selvästi kivemmin. Hyvällä mielellä saatte jatkaa. :)

    On tosiaan ollut hienoja ulkoilusäitä!

    VastaaPoista