sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Rally-tokon kisapäivä vol 2, HYLÄTTY

Saatiin sitten meidän ensimmäinen hylätty tulos tänään! Aada ryntäsi jo heti ekalla kyltillä moikkaa harjoittelijatuomaria kehänauhan ulkopuolelle. :D Aijai, olin ihan äimän käkenä! Jatkoin silti loppuun saakka, koska tämä on niin hyvää kisatreeniä Aadalle. Pistin vähän ranttaliksi, en välittänyt pikkujutuista, joten pisteitä kertyi lopulta 78. Mitäpä niillä pisteillä, kun tuli hylsy joka tapauksessa. :) Tärkeintä on mielentila. Se oli nimittäin tänäänkin tosi kiva. Lukuunottamatta toki alkua.. :D

Neiti Höpelö
Rata olisi ollut oikein kiva ja siellä oli paljon meille helppoja liikkeitä. Houkutus jänskätti vähän ennalta ja sitä treenattiin aamulla kotonakin ennen kisoja hyvin onnistuneesti. Houkutuksessa olleen lelun Aada ohittikin kivasti, mutta ruokarasiaa se jäi mielenkiinnolla haistelemaan (siellä oli joku makkara). Houkutuksella menetettiin yhteensä -5 p.

Tässä vielä kuva radasta ja video meidän suorituksesta. Tuomarina toimi Jaana Karppinen ja loppupalautteeksi oli kirjoitettu "Hienot vasemman käännökset".


Aada on nyt yhtäkkiä kehittynyt tosi paljon tuon mielentilan kanssa. Ei voi muuta kuin olla tosi tyytyväinen tähän viikonloppuun! Innolla odotan tulevia lähikisoja.

Nyt kun vihdoinkin ollaan päästy suurin piirtein samaan kuplaan, pitäisi meidän ruveta enemmän hinkkaamaan noita yksityiskohtia, jotta vältyttäisiin turhilta virhepisteiltä ja uusimisilta. Yllätyksille toki ei koskaan voi mitään. Esimerkiksi tänään en voinut odottaakaan, että Aada päättää lompsia kehänauhan ulkopuolelle ja eilen meille erittäin helppo liike taas ei onnistunut niin millään. Meillä on kuitenkin muutama juttu, joita voitaisiin hioa lisää seuraavia kisoja ajatellen. Niistä lisää seuraavalla kerralla. :) 

2 kommenttia:

  1. Iso jee mielentilalle! :) Ja ihan kivat pisteethän tuosta tuli, voi senkin perusteella mennä tyytyväisenä seuraaviin kisoihin (onko tiedossa?). Ja ehkä niissä seuraavissa ei ole harjoittelijatuomaria ylimääräisenä houkutuksena. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja veikkaan, että oltais oikeesti saatu pisteitä 80+ jos ei olis tullut hylsy heti alussa. Olisin nähnyt vähän enemmän vaivaa pisteiden eteen. :) Ei oo kisoja enää tänä vuonna tiedossa. Otetaan taas ihan rauhassa treeniä alle ennen seuraavaa koitosta. :)

      Poista