sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Hei me muutettiin!

Muutimme rivitaloasunnosta omakotitaloon viikkoa ennen juhannusta. Koirat ovat sopeutuneet uuteen kotiinsa nopeammin kuin kuvittelinkaan. Itse asiassa ne eivät olleet ollenkaan moksiskaan maiseman vaihdoksesta. Toki taloon ne saivat hieman tutustua jo ennen varsinaista muuttoa, kun kävin talolla muutaman kerran koirien kanssa viemässä tavaraa. Itse muuttoviikonlopuksi vein koirat vanhemmilleni hoitoon pahimman härdellin tieltä. Kun koirat tulivat sunnuntaina uuteen kotiinsa ja astuivat sisälle, ne häkeltyivät ehkä eniten siitä että meidän huonekalut olivat siellä. :D Hetken ne nuuskivat ihmeissään kunnes totesivat "okei, nää mööpelit on nyt sitten täällä" ja painuivat tutuille vakkaripaikoilleen nukkumaan. :D

Muutaman ekan yön ne vaeltelivat aamuyöstä ehkä vähän enemmän kuin normaalisti, mutta hyvin pian ne löysivät itselleen mukavat nukkumapaikat. Nyt ollaan saatu yöt nukkua aika rauhaisasti (lukuunottamatta muutamia aamuja kun eräs toisinaan aamuvirkku ja toisinaan hieman kärsimätön pentu haluaisi herättää meidät uuteen päivään jo neljältä).

Lenkkimaastoa löytyy monenlaista.
Parasta tässä paikassa on, että koirilla on nyt paljon tilaa juosta sekä ulkona että sisällä. Myös treenimahdollisuudet omalla pihalla ovat ihan eri ulottuvuuksissa kuin rivitalossa. :) Takapihalta pääsee suoraan kivoille poluille ja muutenkin tästä lähialueelta löytyy paljon lupaavia, tutustumisen arvoisia ja monipuolisia lenkkeilyreittejä. Lisäksi lähistöllä on useampi lampi jossa vesikoirien on mahdollisuus lotrata. Koiranomistajan näkökulmasta tämä on tähän mennessä ollut oikein hieno ja rauhallinen paikka asua.

Takapihalta lähtee myös kivoja reittejä.
  
 
 

4 kommenttia:

 1. Kivoja reittejä ja hienoja paikkoja! Taidan tunnistaa ainakin tuon pyörätien kohdan. :D Ja ovatko neljänneksi ja/tai kolmanneksi alimmat kuvat Ilomantsintien risteyksen läheltä?

  VastaaPoista
 2. Niin on. :) Eivät ole kovin lähellä sitä risteystä, mutta Ilomantsintie kyllä hiukan näkyy (ja kuuluu) puitten takaa tuolla harjun päällä.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin, omakotiasumisella on kyllä kovasti hyviä puolia. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Niin on, paljon tilaa ja oma rauha erityisesti parasta. :)

  VastaaPoista