lauantai 15. elokuuta 2015

Aada tutustuu koiriin

Tästä päivästä kehkeytyikin koiriin siedätys päivä.

Päivällä meillä vieraili 3-vuotias kleinspitz uros Onni. Herra ei liiemmin välittänyt tehdä tuttavuutta Aadaan, mikä olikin hyvä, niin Aada ei säikkynyt liikaa. Parin tunnin vierailun aikana Aada kerkesi mukavasti siedättyä tilanteeseen ja veteli parit päikkäritkin välissä. Välillä käytiin Onnia nuuskimassa ja välillä jatkettiin ihmisvieraiden kanssa leikkimistä. Tosi hyvin meni. :)

Myöhemmin illalla törmäiltiin pihalla naapurimme vuoden ikäiseen Unto shetlanninlammaskoiraan. Unto olisi niin mielellään halunnut leikkiä, mutta Aadaa vähän epäilytti innokas käyttäytyminen. Me kyykisteltiin koirien vieressä minä nakkien kanssa ja kehuin ja palkkasin aina Aadan tutustumisyrityksistä. Viimein nakkien mahti voitti pelon ja Aada tajusi että Unto onkin kiva kaveri. Lopulta Aada leikki innokkaasti Unton kanssa ja päätettiin päättää tapaamisemme siihen. Ensi kerralla päästetään ne leikkimään ilman hihnoja takapihallemme.

Vähemmästäkin pistää väsyttämään.

Hihnan kanssa kävelyssä ollaan mielestäni myös edistytty ihan mukavasti. Tänään meni loistavasti, Aada haki katsekontaktia ja hakeutui vierelle. Jopa vastaantulevat kävelijätkin ohitettiin ihan nätisti, kun sain lopulta kiinnitettyä huomion itseeni.

Tästä päivästä jäi hyvä fiilis. Onnistunut olo. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti