perjantai 14. elokuuta 2015

Pentukursseilua

Taas on käyty pentukursseilemassa. Aada on jo paljon reippaampi muiden pentujen läsnäollessa. Ensimmäisellä kerralla se ei todellakaan halunnut olla missään tekemisissä muiden pentujen kanssa. :D Mutta nyt se oli jo paljon reippaampi ja häntä (pikku pers-antenni) heiluen olisi jo halunnut mennä tekemään tuttavuutta, mutta kun toinen pentu innolla säntäsi Aadaa kohti, se vielä varmuuden vuoksi perääntyi jalkojen taakse. ;) Tulee kyllä tosi hyvään saumaan tämä pentukurssi, hyvää siedätystä, toivottavasti auttaa! Aadan mielestä ehkä parasta ikinä tässä pentukurssissa on ohjaaja, jolta satelee nameja ja kehuja. Välillä meinaa olla hankalaa saada neidin huomiota itseeni, kun se on niin hullaantunut ohjaajaan. Ja ylipäätänsä kaikkien ihmisten luo se haluaisi mennä. Kurssin muut pennut on kiinnostuneita toisistaan, mutta tätä neitiä vaan kiinnostaa ihmiset, huoh.



Pentukurssilla harjoiteltiin tällä kertaa pääasiassa toisten koirien ohittamista ja kontaktin ottoa. Aada on kyllä taitava silmiin tillottaja, se tarjoaa sitä mielellään varsinkin kun on makupalaa tarjolla. Ensimmäistä kertaa tutustuttiin myös putkeen ja pariin hyppyesteeseen (ilman rimoja), jotka Aada suoritti mielellään eikä aristellut yhtään.


Tällä hetkellä opetellaan Aadan kanssa hihnassa kävelyä. Välillä menee hyvin ja välillä vähän kehnommin, mutta eiköhän me tästä hiljakseen kehitytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti