keskiviikko 19. elokuuta 2015

Espanjankusikoira seikkailee

Meidän vesikoirasta tuli kusikoira, nimittäin äskettäin vaivannut pissatulehdus otti ja uusiutui. Edellinen antibiootti loppui torstaina, perjantai oli täysin oireeton päivä, mutta lauantai-iltana alkoi se surullisen tutulta näyttävä tiuhaan kyykkäily. En ollut vielä täysin varma oireista, joten ajattelin katsoa asiaa yön yli. Sunnuntaiaamuna sama meno jatkui, joten soitin päivystävälle eläinlääkärille ja lähdimme matkaan pissanäytteen kanssa. Tulehdushan sieltä löytyi, höh. :( Rokotuskin siirtyy nyt myöhemmäksi, mikä harmittaa.

Eläinlääkärivisiitin jälkeen matkamme jatkui vanhempieni luo, jossa vietimme loppupäivän. Oli tosi mukavaa ja Aadakin pääsi kunnolla juoksentelemaan vapaana isolla pihalla. :)

Maanantaina kävimme moikkaamassa Aadan veljeä. Veli olisi mielellään halunnut innokkaasti leikkiä, mutta Aada mieluummin pysytteli sopivan etäisyyden päässä. Kuten tavallista. ;) Mukana oli myös kolme lasta, joihin Aada sai myös samalla tehdä lähempää tuttavuutta. Meillä ei ole aiemmin ollutkaan mahdollisuutta tutustua lapsiin, koska emme sellaisia tunne.  :) Varmaan lähitulevaisuudessa tavataan koko poppoo taas uudestaan. Jospa Aada sitten uskaltaisi jo vähän leikkiä veljensä kanssa.


Aada ja velipoika


Tällä viikolla onkin viimeiset pentukurssit, harmi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti