maanantai 10. elokuuta 2015

Vihdoinkin!

Miun piti aloittaa tämä blogi jo heti kun Aada tuli meille, mutta meno on ollut niin vilkasta etten minä ole ehtinyt. :D Nyt Aada on ollut meillä nelisen viikkoa ja aika on mennyt tosi nopeasti!



7 viikkoinen Aada kotiutui meille Kuopiosta. Ensimmäinen automatka menikin nukkuessa lukuunottamatta ensimmäistä 20 kilometriä, jonka se itki ja huusi. Kotona pentu olikin jo pian elementissään ja kotiutui nopeasti. Ensimmäiset yöt menivät myös nätisti, nukuin sen kanssa lattialla ensimmäisen viikon ajan. Nykyään Aada nukkuu itsekseen muualla asunnossa (paitsi työhuoneeseen, vessaan ja makuuhuoneeseen sillä ei ole mitään asiaa) ja me makuuhuoneessa ovi kiinni.



Aada on alusta asti ollut rohkea neiti. Tavoitteenani on antaa sille mahdollisimman paljon erilaisia kokemuksia viemällä sitä uusiin paikkoihin. Olemme käyneet jo mm. kahdessa eläinkaupassa, puistoissa, kaupungin läheisyydessä pariin otteeseen, isojen kauppakeskuksien parkkipaikoilla, juna-asemalla katselemassa junia ja kyläilemässä. Myös pentukurssin aloitimme viime viikolla. Ihmisiä se rakastaa ja haluaa pusutella kaikki lähelle uskaltautuvat, mutta koiria se vielä aristaa jonkin verran. Aadalla on jo kaksi koirakaveria, mutta niitäkin se pelkäsi ensimmäisellä tapaamiskerralla. Tämän asian kanssa työskentelemme ja uskon, että kyllä se siitä varmistuu ajan kanssa. :) Pitää vain löytää tarpeeksi rauhallisia koirakavereita, joita se saa ensin rauhassa haistella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti