maanantai 20. helmikuuta 2017

Me aloitetaan rally-toko

Minä tein itselleni "lupauksen", etten tänä vuonna kävisi uusilla kursseilla. Mutta kappas vaan, on vasta helmikuu ja löysin itseni ilmoittautumasta rally-tokon jatkokurssille. Sen kamalan ja tuskaisen hierontakäynnin jälkeen olen alkanut harkitsemaan agilityn tilalle toista harrastusta, ja mahdollisesti rally-toko voisi olla meille hyvinkin potentiaalinen vaihtoehto. Sitä paitsi kolme lajia (agility, toko ja rally-toko) olisi meille liikaa, joten pakko ruveta karsimaan. Mutta agilityn korvaamista rally-tokolla ei ole vielä lyöty lukkoon, se on vasta ajatustasolla. Aadan tykkää sataprosentttisen varmasti rally-tokosta, koska se rakastaa temppuilua, ja sitähän tämä laji aika pitkälti on. Vähän niinkuin tokokin, mutta rennompaa.


Haluaisin meille harrastuksen, jossa meillä on mahdollisuus kisata. Kisaaminen on hauskaa ja tykkään, että harrastuksessa on mahdollisuuksia asettaa tavoitteita, edetä ja kehittyä. Agilityssä tuskin koskaan Aadan kanssa tullaan kisaamaan ja tokokokeita täällä päin on aika harvoin. Minulla ei ole tällä hetkellä kiinnostusta ajella satojen kilometrien päähän kisojen perässä. Rally-tokokisoja tuntuu olevan monta vuodessa jopa täällä takapajuisessa Joensuussa. Rally-toko on nyt selkeästi muodissa, joten kaipa se on "pakko" mennä virran mukana. :)

Rally-tokoa ollaan vuosi sitten kokeiltu Aadan kanssa arkitapakurssilla ja sunnuntaina 26.2. käyn talkoilemassa ja seuraamassa rally-tokokisoja PoKSin hallilla. Tokotaustallamme pärjätään hyvin jatkokurssilla. Kurssi starttaa sunnuntaina 5.3. ja sisältää viisi kertaa.

2 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee, kivaa! Rohkeeta mennä suoraan jatkokurssille. :D

    Tosi onnistunut tuo eka kuva, loistava ilme!

    VastaaPoista
  2. On kyllä kivaa tutustua taas uuteen lajiin! :) Joo miekin mietin eka sovellutaanko suoraan jatkokurssille, mutta kuulemma oikein hyvin kun kysyin. :)

    VastaaPoista