sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja eka pentuagility

Aada ei onneksi pelännyt rakettien pauketta, joten uusi vuosi sujui varsin leppoisasti. Kuudelta paukkeen alkaessa Aada ihmetteli ääniä ja juoksi pari kertaa eteiseen pöhisemään, koska luuli että äänet kuuluvat etupihalta. Hyvin pian se kuitenkin totesi paukkeen olevan ihan okei, söi iltaruokansa ja painui nukkumaan. Ja nukkui aamuun asti. :)



Tänään oli ensimmäinen pentuagilitymme. Meitä on kurssilla kuusi koirakkoa ja kolme ohjaajaa. Halli jaettiin neljään osaan aidoilla, joista kolmessa käytiin yksitellen ohjaajan opastettavana ja loppu osassa hallia sai treenailla itsenäisesti, leikkiä pennun kanssa ja käydä ulkona jäähyllä.

Tänään harjoiteltiin putkea, hyppyesteitä (ilman rimoja, eli pentu juoksee vain siivekkeiden välistä) ja tutustuttiin kontaktiesteiden eri pintoihin. Aadalla riitti kyllä virtaa, eikä se arkaillut putkea, uusia pintoja saatikka yhtään mitään. Penska oli yhtä tekemisen meininkiä koko puolentoista tunnin ajan. Aika hyvin se kerkesi palautua pisteiden välissä, mutta huomasi siitä kyllä loppuajasta että vähän jo lasta väsyttää. Kotiläksyjäkin saatiin, joten niitä treenaillaan nyt seuraava viikko. Niistä voin kertoa sitten lisää viikon kuluessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti