sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Agilityn alkeiskurssi #7

Tänään meni treenit tosi hyvin!

Kerrattiin A-estettä, puomia, rengasta, keinua ja keppejä. Uusina asioina tulivat muuri ja pituuseste. Hallin pihalla meillä oli taas hullu ohjauskuvio opeteltavana.

A-este ja puomi olivat ensimmäistä kertaa täysikorkeina. Ja ne vasta onkin korkeita esteitä, hui kauhistus. Mutta Aadaa ei näyttänyt pelottavan. Puomin se suoritti ikään kuin olisi aina sen noin korkena tehnyt. A-esteelle se myös lähti kiipeämään ensin innokkaasti, mutta alkoi empiä ennen "huippua" kun taisi tajuta miten jyrkkä nousu oli. Kun kouluttaja näytti lelua huipun takana, Aada kiipesi yli eikä sen jälkeen enää jänskättänyt A:ta yhtään.

Keppejä oli tänään kuusi kappaletta. Ohjurien kanssa Aada puikkelehtii varsin sukkelasti, mutta kepeille meno on vielä vähän hakusessa varsinkin alussa. Nopeasti Aada kyllä sitten muistaa, miten niitä nameja ansaittiinkaan.

Ulkona oli kaksi hyppyestettä ja suora putki. Tehtiin tuommoista "kahdeksikkoa". Aada on yksinkertaisesti niin nopea, että minä en paljon ehdi miettiä omaa sijaintiani saatika ohjausta. :D Mutta yllättävän hyvin suoriuduttiin ja Aada kuunteli hyvin. Hirvee hiki ainakin tuli!


Seuraavan kerran meillä onkin treenit vasta kesäkuussa, koska ensi viikonloppuna on agilitykisat. Pieni tauko tekee hyvää, Aada kerää kaksinkerroin energiaa seuraavalle kerralle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti