lauantai 21. toukokuuta 2016

Kurainen lauantai

Käytiin tänään sateisesta säästä huolimatta Joensuun 4H-yhdistyksen järjestämässä match showssa. Samaan aikaan olisi ollut toisetkin mätsärit sateen suojassa parkkihallissa, mutta halusin mennä näihin, koska serkkuni oli mukana järjestämässä tapahtumaa. Oli lähellä, ettei tapahtumaa peruttu, koska sää oli yksinkertaisesti ihan hirveä.


Ei ollut kyllä fiilikset korkealla. Minun iso ja roikkuva sadetakki oli koko ajan tiellä, en saanut nameja taskusta, märkä numerolappu tuhoutui, housut oli täynnä koiran kuraisia tassunjälkiä ja yleinen ilmapiiri oli jotenkin masentava. Aada oli meistä ainoa, jolla näytti olevan hauskaa. Märkä ja kurainen koira hyppi, loikki ja säntäili joka paikkaan. Voi pikkuinen junnuni.

Just tässä kuvassa kaivelen niitä #!?¤%&:n nakkeja taskusta
Aada löysi myös epsanjalaisen kaverin. :) Sen kanssa se olisi mielellään skabaillut kerran jos toisenkin.

Oli kyllä aivan mahtava tapaus hänkin.
"Annas kun vähän mottasen"
Osallistujia oli erittäin vähän, joten selvittin kotiin parissa tunnissa. Pentuluokassa, johon me osallistuttiin, oli 5 osallistujaa. Eli palkinnoille pääseminen oli aika selvää. Saatiin ekaksi punainen nauha ja punaisten nauhakehässä meitä oli kolme. Sijoituttiin toisiksi, eli PUN2 jälleen kerran. Palkinnoksi saatiin valkoinen pipo ja luu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti