torstai 5. toukokuuta 2016

Helatorstain viettoa

Tänään käytiin Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistyksen järjestämässä match showssa. Saatiin vähän treeniä, ettei pääse kummaltakaan unohtumaan miten kehässä käyttäydytään. :) Osallistuttiin nuorten luokkaan, jonka ikähaitari oli 9-24 kk.

Odotellaan mätsäreiden alkamista.
Ilma oli mitä mahtavin! Tosin olin vähän ylipukeutunut, kun ei millään mene tähän aikaan vuodesta jakeluun, että päivän mittaan lämpö kohoaa. Seurassamme oli myös uusia koiratuttavuuksia, schipperke narttu ja glen of imaalinterrieri uros. Schipperke oli hauskaa leikkiseuraa vuoroa odotellessa. :)

Nuorten luokan kehässä meni hyvin ja saatiin punainen nauha. Meidän vastusparina oli muistaakseni labradorinnoutaja. Aada oli kuumuuden takia vähän laiska ja antoi itsestään rauhallisemman kuvan, mitä se todellisuudessa on. :)

Tovi siinä sitten meni odotellessa nuorten luokan päättymistä. Osallistujia nuorten luokassa oli kuitenkin aika paljon, en tarkalleen muista, mutta olisiko ollut vähän reilu 30..? Kun kaikki nuorten luokassa oli jaettu punaisiin ja sinisiin, alkoivat nauhakehät, joissa palkitaan kummastakin 4 parasta.

Me sijoituttiin toisiksi, eli saatiin PUN2! :D Olin tosi yllättynyt, mutta Aada käyttäytyikin tosi hyvin ja rauhallisesti tänään, joten on palkintonsa ansainnut.


Palkinnoksi me saatiin pussukka, joka sisälsi makupaloja, dentastixeja, kuivatun korvan, kakkapusseja ja vihreän t-paidan, jossa on Royal Caninin logo (se oli kuvan ottohetkellä minulla päällä, siksi ei kuvassa). Kolmen ja puolen tunnin reissu ei ainakaan mennyt hukkaan. ;)

Aadaakin kiinnosti poseeraus ihan sikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti