torstai 1. joulukuuta 2016

Röh, eli sikahyviä treeninameja (ällötysvaroitus)

Sattuipa eräänä päivänä kaupassa lihahyllyllä silmääni varsin houkutteleva paketti. Paketin kyljessä luki isoin kirjaimin porsaan kieli. "Siinäpä vasta iso paketti treeninameja halvalla", tuumasin, ja kieli sujahti koriin muiden ostosten sekaan.


"Siis hyi h*lvetti!!", voisi joku tuumata.
"Omnomnom", tuumii Aada.
Ei nämä totta puhuen keittämisenkään jälkeen herätä mitään kulinaarisia houkutuksia.
Mutta yhdestä paketista riittää treeninameja erittäin erittäin piiiitkäksi aikaa!
Suosittelen kyllä ehdottomasti niille, jotka tykkäävät tehdä itse treeninamit. Helppo ja nopea valmistaa! Kun isot kielet paloittelee ennen keittämistä pienemmiksi paloiksi, ne kypsyy tosi nopeasti. Osan silppusin jo valmiiksi, ja loput jaottelin isompina paloina rasioihin ja laitoin pakastimeen.

3 kommenttia:

  1. Vitsit, mie olen miettinyt näitä jonkin aikaa, että testaisiko Kassiselle. Olisikohan sitkeää? Annoitko Aadalle raakanakin, mitä tykkäsi?

    VastaaPoista
  2. Suosittelen!! :) Ei ollut miusta ainakaan sitkeää kypsänä, vaan aika mureaa. Tosin tuo kielen pinta on sitkeä kypsänä(kin).

    En antanut raakana, mutta olisi varmasti mennyt mukisematta kuten muutkin lihat. :) Ainakin kovasti tuntui kielen valmistus kiinnostavan.

    VastaaPoista
  3. Hyvä idis, täytyy pitää mielessä. :)

    VastaaPoista