perjantai 20. tammikuuta 2017

Vuoden ekat agilitytreenit ja taukokäyttäytymisen harjoittelua

Torstaina alkoi agilitytreenit! :)

Aada oli taas ihan onnen kukkuloilla, kun mentiin hallille ja tajusi että tultiin agiliitelemään. Meitä oli tällä kertaa vain kolme, joten erittäin ruhtinaallisesti oli treeniaikaa kaikille. Oli tosi tehokas puolitoistatuntinen.

Aloitettiin ensin vähän enimpien höyryjen purkamisella. :D Aada liiti neljän peräkkäisen hyppyesteen yli muutamia kertoja, jonka jälkeen otettiin mukaan vielä putki. Erittäin hyvin irtosi esteille, meni ihan hullua vauhtia loppuun asti.


Seuraavana harjoiteltiin Aadan kanssa minun toivomuksestani pysäytyskontaktia puomilla. Ei otettu vielä koko puomia, vaan harjoiteltiin pelkästään alastuloa. Hyvin se Aada muistaa lopussa pysähtyä. Tätä pitää vielä reenailla lisää tulevaisuudessa.

Viimeisenä treenattiin vielä rengasta ja pussia. Hyvin muisti nekin, meni pussistakin heti ekalla läpi ilman avittamista.

Tauoilla keskityttiin Aadan kanssa kevythäkissä oleiluun. Tavoitteenani on siis saada Aada odottamaan rauhassa omassa kevythäkissään sillä aikaa, kun ei treenata ja minä saan liikkua vapaammin ilman koiraa. Ollaan harjoiteltu tätä jo kotona, mutta meillä ei ole ollut aikaisemmin mahdollisuutta harjoitella tätä hallissa. Sheippasin Aadan menemään oma-aloitteisesti häkkiinsä, palkkasin tiheästi ja paljon, sekä lisäsin vähitellen kestoa ja omaa etäisyyttäni. Aada menee tosi kivasti häkkiin itse, mutta häkissä odottelu vaatii vielä paljon harjoitusta, varsinkin hallissa vireen ollessa korkealla. Mutta pitää seuraavilla kerroilla jatkaa kärsivällisesti harjoituksia. Ihan hyvä siitä tulee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti