lauantai 13. elokuuta 2016

Tokon alkeiskurssi #2

Tiistaina oli tokon alkeiskurssin toka kerta. Aada oli taas ihanan iloisena ja innokkaana messissä, keskittyi minuun eikä välittänyt toisten koirien aiheuttamasta häiriöstä.

Koirapuiston prinsessa
Kerrattiin takaakiertoa, joka saatiin ekalla kerralla kotiläksyksi. Aada osaa sen aika sutjakasti, koska se muistuttaa erästä toista temppua, missä Aada menee jalkojen väliin istumaan. Tässä sen vaan pitää muistaa tulla vasemmalle puolelle. Välillä se kyllä yrittää tunkea vielä jalkojen väliinkin. Lisää toistoja vaan, niin siitä se lähtee.

Uusina asioina opeteltiin sivulletuloa ja käännöksiä oikealle että vasemmalle. Liikkeet opetetaan namilla houkuttelemalla.

Kyllä vesikoira aina veden löytää.
Kotiläksyksi saatiin opeteltavaksi kurssikerralla opitut asiat (ja toki seuraamisen ja takaakierron kertaaminen). Lisäksi saatiin ohjeet harjoitella takapalkkausta. Eli jätetään ruokaa sisältävä kuppi lattialle, siirrytään koiran kanssa kauemmas ja käännytään selkä kuppiin päin. Pyydetään koiraa tekemään joku temppu ja vapautetaan koira syömään kupissa oleva ruoka. Eli kirjaimellisesti ja nimensä mukaisesti takapalkka. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti