lauantai 3. syyskuuta 2016

JUN EH, JUK3

Huh, nyt on näyttelyt ohitse ja hyvinhän nuo menivätkin. Saatiin EH, Erittäin Hyvä, ja sijoituttiin junioriluokan kolmosiksi (joissa tosin oli vain neljä osallistujaa ;)). Espanjanvesikoiria oli yhteensä 16, joista uroksia oli tosi vähän ja narttujenkin junioriluokassa vain neljä osallistujaa. Sää oli onneksi mitä mahtavin ja näyttelyalue oli tosi kiva, tilava ja viihtyisä!

Miun ilmeet on taas ihan omaa luokkaansa, joten katselkaa mieluummin koiraa. :)

Tuomari Jouko Leiviskän arvostelu:
"Kookas sukupuolileimaltaan urosmainen, vielä ilmava. Erittäin taitavasti esitetty. Hieman pitkä kuono-osa, joka voisi olla täyteläisempi, kapeahko kallo, hieman litteä runko, riittävä reisi ikäisekseen. Hyvä turkin laatu. Erittäin luottavainen luonne. Kapeahkot takaliikkeet jotka voisivat olla tehokkaammat."

Olet erittäin erittäin iloinen ja ylpeä! :) Aada ei pelännyt ollenkaan tuomaria, joten torstain treeneistä oli iiiso hyöty! Se ravasi tosi hyvin ja seisoi tosi maltillisesti. Ei olisi enää paremmin voinut mennä!

Tältä meidän prinsessa näytti vielä perjantaina ennen pesua. Heti kun silmä vältti, neiti kävi tönkämässä kukkapenkkiä...
Kohta lähtee koiralta taas karvat. Kyllä se lyhyt turkki on vaan meikäläisen mieleen. Ainakin nyt aion heti nipsaista otsatukan veks, niin saadaan kauniit silmät taas esille. :)

4 kommenttia:

 1. Onnea hienosta suorituksesta! :)

  Mut tuomari oli siis sitä mieltä, että hyvä turkin laatu? Ei haitannut se vanuttuminen, minkä näytit viimeksi kun nähtiin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Sain aika hyvin turkin auki. Se oli tuntien urakka. :P

  VastaaPoista
 3. Voi luoja, voin uskoa että teit paljon töitä sen eteen. Onneksi kannatti! Ja pian kaikki veks. :D

  VastaaPoista
 4. Jep. :D Eilen saksin otsiksen ja lähiviikkojen aikana lähtee turkki. Toivottavasti jo ensi viikonloppuna.

  VastaaPoista