torstai 1. syyskuuta 2016

Näyttelyihin valmistautumista

Saatiin vielä mahdollisuus harjoitella kopeloimista ennen lauantain näyttelyä. Käytiin tänä iltana hallin pihalla näyttelytreeneissä. Porukkaa oli tosi vähän ja paikalla oli kaksi kouluttajaa, joten saatiin tositosi paljon hyvää harjoitusta!

Suhteellisen jylhät lenkkimaisemat meidän koirakamun kotihuudeilla.
Aadaa erityisesti jännittää takapään kopelointi. Se ei ole rentona ja kurkuilee taakseen. Kouluttaja kävi monta kertaa kropan läpi ja minä palkkasin ja kehuin. Lopulta se rentoutui ja muuttui omaksi höpsöksi itsekseen. Rupesi jopa häntä heilumaan, kun "tuomari" lähestyi.

Molempien kouluttajien kohdalla oli sama juttu. Ensin jännitti ja lopussa rentoutui kun tajusi, ettei tämä ole sen kummempaa.


Saatiin tosi hyviä neuvoja ja molemmat sanoi, että tämä on ihan yleistä mörköilyä tämän ikäisillä. Varsinkin kun Aada ei mitenkään ihmispelkoinen ole ja tänään jännitys oli niin lievää, että harjoittelemalla menee varmasti ohi. :)

Nyt ainakin suurinpiirtein luulen tietäväni miten pitelen koiraa, että tuomari voi rauhassa tutkia sen. Mikä parasta, sain itse mielenrauhan ja nyt näyttelyihin on paljon kivempi mennä, kun olen valmistautunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti