torstai 29. syyskuuta 2016

Treenisuunnitelma

Nyt kun ei ole tokoryhmää missä käydä, pitää jatkaa tokopuuhia kotona. Jotta saan jotain tolkkua/tavoitteellisuutta meidän treeneihin, minun pitää sottailla meille jonkinlainen treenisuunnitelma. Voisin ottaa aina muutamaksi viikoksi työn alle pari liikettä, ja kun ne alkavat sujumaan, siirryn seuraaviin.


Tällä hetkellä alokasluokan liikkeet sujuvat meillä hyvin vaihtelevasti:
- Paikalla makaaminen: Aada odottaa hyvin, mutta tätä pitää vahvistaa, lisätä kestoa, etäisyyttä ja treenata erilaisissa paikoissa/tilanteissa.
- Seuraaminen: Ollaan vielä ihan alkeissa ja tätä erityisesti pitää harjoitella lisää! Tähän mennessä ollaan harjoiteltu käännöksiä vain paikallaan ja hitaasti/juosten seuraamista alkeiskurssilla imuttamalla.
- Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: Vielä ihan vaiheessa, mutta voisin kuvitella, että tämä on suhteellisen helppo opettaa. Aadahan osaa jo tosi hyvin jäädä seisomaan seuraamisen yhteydessä, joten jospa maahanmenon opettaminen edistyisi yhtä helposti..
- Luoksetulo: On hyvä ja tätä voisi vahvistaa lisää.
- Noutoesineen pitäminen: On hyvällä mallilla, mutta kaipaa vielä lisävahvistusta/hienosäätöä.
- Kauko-ohjaus: On hyvällä mallilla ja kaipaa lisävahvistusta.
- Estehyppy: Ei olla harjoiteltu koskaan, mutta liike ei kuulosta kovin haastavalta opettaa.

Toisin sanoen mitään liikettä en voi vielä kuitata täysin opituksi. Urakkaa kyllä riittää joksikin aikaa! Tavoitteena olisi, että ensi keväänä rohjettaisiin käymään jo kokeessa. :)

Ensimmäiset liikkeet, joihin haluan seuraavaksi panostaa, ovat maahanmeno seuraamisen yhteydessä ja seuraaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti