perjantai 18. marraskuuta 2016

Hihnakurssi 4/5

Keskiviikon hihnakurssilla tehtiin tehotunti ryhmäläisten ohituksia. Ensin tehtiin erilaisia ohituksia siinä pihalla, ja lopussa mentiin viereiselle tielle kiertämään pientä pätkää. Eri harjoitusten välillä pidettiin aina muutaman minuutin tauko.


Aada pisti taas treenimoodin päälle, eikä se silloin juurikaan kuule tai nää muita koiria. Eli hyvinhän ne jo tutuksi tulleiden koirien ohitukset menivät. Eri juttuhan se on sitten lenkillä, kun treenimoodi ei niin vain kytkeydy päälle. Mutta näillä opeilla on jatkettu myös lenkeillä, ja tällä hetkellä rauhallisten koirien ohitukset menevät suurin osa varsin mallikkaasti, mikäli saadaan mahdollisuus kiertää vähän kauempaa. Aina se ei ole mahdollista, varsinkaan nyt lumen aikaan, kun kävelytiet on kapeita ja penkkaan on vaikea lähteä tarpomaan. Kyllähän sen ymmärtää, että koiralle se tilanne on tosi outo, kun vieras koira tulee suoraan vastaan. Ja Aada on vielä ikänsäkin puolesta niin kiinnostunut toisista koirista. Mutta kyllä me tästä kehitytään, kunhan saadaan paljon onnistuneita toistoja.

"Ja taasko miun pitää poseerata, huoh.."
Aadasta huomasi, että treenit olivat nyt tosi rankat ja se oli kaikkensa antanut. Kotona se painui melkein suorilta nukkumaan ja sinne se jäi jonnekin vetelemään sikeitä, kun menin nukkumaan. :) Ensi kerralla on viimeinen kurssikerta ja saadaan muutama vieraileva tähti ohiteltaviksi. Viikko aikaa treenata tulevaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti