torstai 24. marraskuuta 2016

Hihnakurssi 5/5

Keskiviikkona saatiin ryhmäämme neljä vierasta koiraa ohitettavaksi. Ensin harjoiteltiin pihalla samantapaisia ohitusharjoksia kuin viikko sitten. Lopuksi siirryttiin viereiselle kävelytielle ja tehtiin sielläkin paljon ohituksia. Aada meni ohitukset tosi hyvin ja katsekontakti säilyi hyvin.

Olen tosi tyytyväinen kun ilmoittauduttiin hihnakurssille. Saatiin kurssilla paljon onnistuneita ohituksia ja hyvät eväät jatkoon. Lenkillä Aadan kanssa ohitukset sujuvat jo oikein hyvin kontaktissa, mikäli päästään vähän kauempaa kiertämään. Tästä on siis hyvä jatkaa.


Saatiin kaikki kurssin lopuksi kiitokseksi kuivatut sian saparot. Aada oli siitä niin innoissaan, että itse asiassa mentiin kotimatkallakin yksi koira täydellisesti ohi saparo kädessä. Ja siitä loppumatkankin se tarjosi innokkaasti kontaktia saparon toivossa. Siitä tuli mieleeni, pitäisikö hankkia koirien ohituksia varten joku supersuperherkku taskuun. Se voisi helpottaa/edistää meidän ohitusharjoittelua entisestään. Sitä voisi ainakin kokeilla seuraavaksi.

3 kommenttia:

  1. Harmi että on jo ohi tämäkin kiva kurssi. :/ Meinasitteko/ehdittekö aloittaa vielä jotain uutta tänä vuonna vai keskityttekö vaan agilityyn? Jatkuuko se muuten keväälle?

    VastaaPoista
  2. Niinpä, siellä oli mukavaa käydä. Varsinkin kun oli kävelymatkan päässä. :) Meidän kurssit oli tältä vuodelta tässä. Aika hyvin tuli koko vuosi oltua jossain, kesä pidettiin treenilomaa. :D Ensi vuonna suunnitelmissa on keskittyä agilityyn ja/tai tokoon, saa vielä nähdä kumpaan panostetaan enemmän. :)

    VastaaPoista
  3. Niin ja agilityn jatkokurssi kestää joulukuun puoleen väliin. ;)

    VastaaPoista